Cele mai bune uleiuri esenţiale afrodiziace

16 octombrie 2017   Relații de cuplu

Câteodată, lucrurile nu merg aşa cum te aştepţi între tine şi partenerul tău, de aceea, ar fi bine să îţi îmbunătăţeşti relaţiile intime. Dacă vrei să reaprinzi pasiunea în dormitor, foloseşte cu încredere uleiurile esenţiale. Graţie efectului lor aromaterapeutic, acestea te vor ajuta să te relaxezi şi să elimini stresul.

Ulei de trandafir

Trandafirii, în special cei roşii, sunt mereu prezenţi în poveştile de dragoste şi în nopţile pasionale. Nu degeaba, căci psihologic, aceştia induc o stare de bine, de romantism şi iubire. Din punct de vedere sexual, mirosul acestor flori stimulează libidoul şi trezeşte sentimente romantice, necesare pentru o noapte de neuitat. Foloseşte beţişoare parfumate, lumănărele şi uleiuri volatile.

Ulei de lavandă

Lavanda este o plantă aromatică cunoscută pentru numeroasele sale beneficii asupra sănătăţii, fiind utilizată din cele mai vechi timpuri. Este folosită în tratarea unor afecţiuni precum astm, bronşită, dureri reumatice, migrene şi insomnii. De asemenea, are efecte sedative şi calmante. Folosit în masaj, uleiul esenţial de lavandă îmbunătăţeşte circulaţia sângelui către zona genitală, favorizând excitaţia sexuală. Dacă partenerului tău nu îi place masajul, foloseşte câteva picături de ulei de lavandă în cada cu spumă.

Ulei de scorţişoară

Uleiul de scorţişoară este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace, despre care se spune că e cunoscut încă de pe vremea reginei de Sheba care l-a folosit pentru seducerea regelui Solomon. Datorită miresmei sale puternice, este utilizat în masajul erotic pentru a îmbunătăţi şi stimula circulaţia în zonele erogene. Foloseşte-l diluat, în combinaţii cu alte uleiuri, cum ar fi cel de cocos,pentru a nu provoca iritaţii.

Ulei de ylang-ylang

Combate depresiile, stresul, oboseala mentală şi are un excelent efect afrodiziac. Folosit în masaj, uleiul de ylang-ylang stimulează dorinţa sexuală. Are un efect relaxant şi ajută la tratarea problemelor sexuale provocate de stres, anxietate sau stări tensionate. De asemenea, este recomandat în tratamentul impotenţei şi frigidităţii. Pentru masaj, combină-l cu un ulei vegetal, cum ar fi cel de cocos sau adaugă câteva picături în apa de baie pentru o atmosferă romantică.

Ulei de iasomie

Uleiul de iasomie stimulează sistemul hormonal şi creşte dorinţa sexuală. Reduce stările de tensiune şi anxietate şi redă senzaţia de plăcere. Încurajează ambii parteneri să îşi exploreze trupurile şi să reaprindă pasiunea dintre ei. Foloseşte-l în timpul masajului sau pe post de odorizant.

Mai multe