Cum îţi dai seama că are pe alta

15 iulie 2015   Relații de cuplu

Dacă crezi că partenerul tău te înşală, prbobabil că aşa e. Însă, dincolo de ceea ce-ţi spune intuiţia, câteva semne îţi dau de înţeles, fără dubiu, că iubitul tău are o altă iubită.

Face sex nebun? E de rău

Nu doar o viaţă sexualăcare lasă de dorit e semn că ceva se întâmplă,dar şi opusul acestei situaţii. Dacă,dintr-o dată,partenerul tău se străduieşte peste măsură să-ţi facă pe plac „la pat”,asudă,face „gimnatică” în exces,ceva nu e-n regulă. A face sex,la intervale diferite,cu două femei – asta înseamnă o încărcătură erotică de care partenerul tău profită din plin.

E mai dichisit

Dacă-l observi,tot mai des,dischisindu-se în cele mai mici amănunte – îşi schimbă dramatic tunsoarea,se parfumează,se epilează în zona intimă,slăbeşte,face mai mult fitness etc.-,e semn că încearcă să impresioneze o femeie. Şi nu eşti tu aceea – fiindcă până acum nu i-a păsat prea tare de modul în care arăta.

E tot mai greu de găsit

Brusc,partenerul tău e foarte ocupat. Nu răspund la telefon şi la sms-uri pentru că e-n şedinţe,vine târziu,pleacă devreme,are o mulţime de deplasări în weekend. Dacă scuzele legate de muncă încep să curgă dintr-o dată,şi în mod constant,e semn că ceva nu-i în regulă.

Nu mai dă bani în casă

Dacă partenerul tău contribuie tot mai puţin la bugetul casnic comun,fără să se vadă niciunul din obiectele pe care se presupune că şi-a cheltuit banii,e cazul să te alarmezi. Fii atentă la bonurile pe care i le găseşti prin buzunare sau pe birou – s-ar putea să ai o surpriză.

E mereu în defensivă

Dacă se grăbeşte să se justifice când îl întrebi de ce a venit acasă la 4 dimineaţa sau de ce nu a răspuns la telefon toatî ziua,ciuleşte urechea. Fii atentă la nuanţe – mai ales dacă încearcă să te facă să te simţi tu vinovată („De ce mă baţi mereu la cap?”,„Doamne,cât eşti de cicălitoare!”). Psihologia inversă are rolul de a te abate de la adevăratul motiv al absenţelor lui.

Mai multe