De ce s-a despărţit Andie MacDowell de tatăl celor trei copii ai ei? Îi spunea „Domnul Mami”

18 octombrie 2021   Relații de cuplu

Cei trei copii ai actriţei – Justin, Rainey şi Margaret – au moştenit frumuseţea lui Andie, dar şi talentul său artistic. Admirând frumuseţea evidentă a copiilor MacDowell, nu puteam să nu ne gândim şi la tatăl lor, Paul Qualley, un fost model care cu siguranţă că a împrumutat şi el din trăsăturile lui atrăgătoare odraselor lui. Totuşi de ce s-a desprămat familia lor?

După cum era de aşteptat de la un model, Paul Qualley, tatăl celor trei copii ai actriţei Andie MacDowell, era un bărbat bine făcut, care i-a atras imediat atenţia la fel de frumoasei vedete hollywoodiene. Cei doi foşti soţi s-au întâlnit în timp ce filmau amândoi o reclamă şi s-au îndrăgostit pe loc. Însă amorul lor nebun n-a durat până la adânci bătrâneţi! De ce? După 13 ani petrecuţi împreună şi trei copii aduşi pe lume, Andie s-a despărţit de primul ei soţ, în 1999. Cu toate că mariajul celor doi părea cât se poate de fericit, iată că totul nu era decât o aparenţă şi cei doi părinţi faimoşi s-au decis să-şi încheie căsnicia şi să pornească fiecare pe drumul său separat. Cei doi foşti soţi locuiau împreună la o fermă imensă din Montana, pe care au renovat-o astfel încât să fie pe placul celor trei copii ai lor. Din păcate, starul din „Patru nunţi şi o înmormântare” s-a săturat de locuit stat la ţară şi de stilul de viaţă rural.  

Când a oferit un interviu celor de la The Age, în 2002, actriţia a recunoscut că „nu voiam să îmbătrânesc în mijlocul pustietăţii, printre oameni care nu făceau parte din familia mea”. Un alt motiv al frustrării ei era percepţia pe care capul familiei o avea despre el – aceea de „Domnul Mami”, după cum chiar ea îi spunea adesea soţului ei – şi refuzul acestuia de a apela la ajutor în ciuda faptului că aveau bone care să se ocupe de copii.

Familia s-a mutat în Carolina de Sud, în 1998, pentru a fi mai aproape de sora lui Andie, dar relocarea n-a putut salva mariajul lor. MacDowell n-a intrat niciodată în amănunt când a venit vorba despre divorţul de tatăl copiilor ei, însă a strecurat pe ici, pe colo informaţii revelatoare despre acest subiect delicat. La un moment dat, a declarat că tot s-a întâmplat „din motivele obişnuite”.

Fiica lor, Margaret Qualley, care joacă împreună cu mama ei în serialul Maid, i-a descris, la un moment dat, pe părinţii ei ca fiind foarte diferiţi, susţinând, în Metro, că acasă la tatăl ei „nu exista televizor, calculator, wi-fi sau cuptor cu microunde”, în timp ce mama ei a preferat dintotdeauna un stil de viaţă mai modern, în care să aibă la dispoziţie tehnologie şi tot confortul.

Tot faimoasa lor fiică a mai vorbit, şi cu altă ocazie, despre familia lor discretă, declarând următoarele: „Noi am crescut cu părinţii noştri alături, ei doi locuind la distanţă mică unul de altul. Tata a construit o casă chiar în spatele şcolii noastre şi venea pe jos, în fiecare zi, ca să-mi aducă prânzul. A fost absolut minunat!”.

Actriţa care s-a despărţit şi de cel de-al doila soţ al ei, Rhett Hartzog, a recunoscut în People, în 2015, că, deşi despărţirile sunt întotdeauna dureroase, „cu cât renunţi mai repede la acea furie care te încearcă, cu atât mai bine!”. Vedeta a încheiat discuţia pe un ton optimist, adăugând: „Există viaţă şi după divorţ, să ştiţi!”

Foto - Shutterstock

Mai multe