Femeie, alergică după sex. Ce afecţiune a dezvoltat după contactul cu partenerul ei

17 martie 2019   Relații de cuplu

O femeie din Spania a avut parte de un şoc. Aceasta a întreţinut relaţii intime cu partenerul ei. La scurt timp după contactul sexual, a început să îi fie din ce în ce mai rău. Femeia a ajuns de urgenţă la spital, într-o stare deplorabilă. Acolo, medicii i-au pus câteva întrebări şi prima lor concluzie a fost că femeia e alergică după sex.

Femeia alergică după sex are 31 de ani. Tânăra a început să se simtă rău după partida de amor cu iubitul. Se pare că lichidul lui seminal nu este compatibil cu organismul ei. Femeia alergică la sex a făcut urticarie, a avut stări de vomă şi probleme respiratorii.

Femeie, alergică după sex

Totul după partida de amor oral cu iubitul de 32 de ani. Tânăra a fost diagnosticată de medici cu anafilaxie. este o reacţie elergică severă a corpului. Apare brusc şi este extrem de periculoasă, în unele cazuri cauzând chiar şi moartea! 

Femeia susţine că nu a luat niciun medicament şi nici nu mâncase ceva neobişnuit sau exotic. Iubitul ei luase amoxacilină pentru o infecţie la urechi. Din nefericire, femeia era alergică la penicilină, clasă de antibiotice din care şi amoxacilina face parte.

Pentru a îi salva viaţa, medicii i-au dat epinefrina. În 6 ore, respiraţia ei s-a îmbunătăţit şi, la o săptămână de la incident, şi-a recuperat complet sănătatea.

Sursa: Live Science

Mai multe