Feng Shui şi armonia în cuplu. De ce nu sunt bune oglinzile şi lenjeria de pat de culoare albă în dormitor!

31 mai 2016   Relații de cuplu

Gena Rusu, consultantă în feng shui, a explicat pentru ziarul Ring, cum poţi învia armonia în cuplu! Piaţa este plină de amulete, de talismane şi de tot felul de obiecte „feng shui” care ar trebui să aducă noroc, bunăstare şi mai ales armonie în cuplu.

Se spune că ar trebui să credem în ele pentru a funcţiona,mai precis,să ne autosugestionăm şi prin puterea gândului nostru să investim obiectul cu pricina cu capacitatea de a ne schimba viaţa. 

Totul pare atât de simplu... Însă,după un timp uiţi de rolul lor în casă,nu te mai întrebi de ce le-ai cumpărat şi fac parte din decor. 

„Asta mi s-a întâmplat şi mie vreo zece ani. Până când am studiat Feng Shui-ul tradiţional cu maestrul Cristina Groza. De atunci,am înţeles ce înseamnă Feng Shui şi remedii Feng Shui,mi-am schimbat părerea despre Destin şi Liber Arbitru. Să dezvolt puţin... Feng Shui-ul este o ştiinţă care studiază cele nouă energii din spaţiul în care locuieşte şi munceşte omul. Din cele nouă energii,trei sunt bune,şase sunt negative. Cele trei energii pozitive ne aduc prosperitate financiară,sănătate,noroc în dragoste,relaţii armonioase etc,iar cele negative creează probleme. Ca să aflăm cum sunt dispuse aceste energii într-o casă sau la birou,trebuie măsurată faţada clădirii cu busola Lo Pan,trebuie aplicate formule matematice în funcţie de anul în care s-a dat în folosinţă clădirea,apoi rezultatele se aplică pe planul spaţiului locuit”,ne explică specialista.

Mai multe