Lista plantelor medicinale care-ţi cresc apetitul sexual

24 februarie 2017   Relații de cuplu

Plantele sunt cele mai bune remedii în tratarea multor probleme de sănătate. Asta pentru că foarte puţine efecte secundare apar după utilizare. Libidoul feminin are tendinţa de a se diminua. Partea bună este că situaţia poate fi îmbunătăţită cu plante medicinale.

Colţii babei

Conform unor studii recente,femeile care au folosit această plantă au simţit o ameliorare a problemei. Cele mai multe dintre ele au afirmat că se excită mai repede,au orgasme mai intense şi o mai mare dorinţă de a face dragoste.

Citeşte şi:Sex intens de la prima întâlnire

Catuaba

Aceasta este utilizată în deosebi în Brazilia,femeile lăudând-o pentru efectele pozitive pe care le are. Planta conţine un compus activ cunoscut sub numele de yohimbină care energizează,stimulează dorinţa şi îmbunătăţeşte apetitul sexual. Folosirea regulată a acestei plante sporeşte satisfacţia sexuală la femei. În plus,s-a dovedit că reduce stresul şi depresia prin creşterea nivelului de dopamină din creier.

Maca sau „ginseng andin“

Femeile care trăiesc în Anzi ştiu că această plantă este cea mai bună soluţie în caz de libido scăzut. Rădăcina de maca are iod şi zinc,responsabile pentru rectificarea problemelor de reproducere la femei. Rădăcina de maca are capacitatea de a creşte libidoul femeior.

Citeşte şi:Trucuri pentru sex în 5 minute

Ovăz

Plantă cu tulpina de tip pai şi inflerencenţa în formă de spic,ovăzulrezolvă problemele inhibării libidoului la femei,prin creşterea dorinţelor sexuale. Ca şi alte plante,şi ovăzul are capacitatea de a reduce depresia şi stresul la femei.

Damiana

Cunoscut şi sub denumirea de „afrodiziacul maiaşilor“,damiana este un arbust cu frunzele aromate şi florile mici galbene. Fruzele acestui arbust conţin favonoide care cresc libidoul. Este un arbust care se găseşte în Sudul Americii,Mexic şi Caraibe. În plus,această planta are capacitatea de a reduce stresul şi de a creşte fluxul sangvin în special în regiunea pelviană.

Credit foto:www.thebeautycentrebraintree.co.uk

Mai multe