Lucrurile pe care un bărbat le găseşte atractive la o femeie

27 februarie 2017   Relații de cuplu

Noi obişnuim să credem că bărbaţii se îndrăgostesc de o femeie pentru cum arată. Dar nu este adevărat. De fapt, sunt anumite lucruri pe care un bărbat le găseşte atractive la o femeie şi care nu au de-a face cu corpul, lenjeria sexy sau orice altceva.

Iată care sunt lucrurile pe care un bărbat le găseşte atractive la o femeie:Să te vadă îmbrăcată în cămaşa lui

Desigur,bărbaţilorle place să vadă femei cu fuste scurte şi tocuri. Dar,să se uite la o femeie atunci când se trezeşte,într-un decor original,poate fi chiar mai sexy. Mai ales atunci când porţi cămaşa lui,el te consideră lipsită de apărare,deschisă şi vulnerabilă,lucru care-i place,pentru că apare sentimentul de protecţie.

Părul nearanjat

Putem să petrecem foarte mult timp şi bani încercând să ne aranjăm părul,dar bărbaţilor le plac femeile care au părul rebel. De fapt,părul nearanjat atrage mai mult un bărbat.

Naturaleţea

Cei mai mulţi bărbaţi preferă femeile care nu se machiază sau care adoptă machiajul natural. Câteodată,machiajul poate deveni o barieră între un bărbat şi o femeie.

Citeşte şi:5 trucuri ca să îl cucereşti definitiv

Ochelarii

În timp ce purtarea de ochelari în adolescenţa timpurie a fost o adevărată tortură,în viaţa de adult acest accesoriu produce un efect opus,făcându-le pe femei mult mai sexy. De fapt,femeile care poartă ochelari sunt observate de mai mulţi bărbaţi. Ochelarii oferă mister,şi te fac încrezătoare şi independentă.

 Abdomen 

Contrar credinţei populare,un abdomen plat şi tonifiat nu este ceea ce un bărbat îşi doreşte. Nu este nimic mai frumos,decât o burtă care este un pic moale şi rotundă. Una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile,Marilyn Monroe,a spus odată:„O femeie fără burtă este ca o casă fără balcon.” Eşti de acord cu asta?

Citeşte şi:Sex intens de la prima întâlnire

Picioarele goale (gambele)

Majoritatea bărbaţilor găsesc picioarele goale incredibil de sexy. Chiar dacă pare greu de crezut,chiar şi astăzi,bărbaţii sunt atraşi de această parte a corpului a femeii.

Credite foto:brightside.me

Mai multe