5 tipuri de orgasm pe care le poţi experimenta

26 februarie 2014   Sexualitate

Femeile sunt privilegiate cu abilitatea de a avea mai multe tipuri de orgasm şi de intensităţi diferite. Iată care sunt zonele sensibile, care-ţi permit să ajungi pe culmile plăcerii.

Orgasmul clitoridian

În timpul acestuia sunt stimulate nu mai puţin de 8 mii de terminaţii nervoase din clitoris şi încă 15 mii de nervi din zona pelvisului,ceea ce-l transformă în unul dintre cele mai intense orgasme. De aceea,clitorisul este supranumit un „palat al plăcerii”.

Orgasmul vaginal

Doar 25% dintre femei pot atinge orgasmul în timpul preludiului. De ce? Deoarece distanţa dintre clitoris şi uretră este foarte mică,iar clitorisul este stimulat în mod indirect. Restul de 75% au nevoie de stimulare vaginală pentru a avea orgasm.

Orgasmul punctului G

Punctul G este o zonă sensibilă aflată în imediata apropiere a vaginului şi a cervixului. Este cel mai intens tip de orgasm,însă pentru a-l atinge fiecare femeie trebuie să ştie exact unde se situează punctul ei G.

Orgasmul punctului U

Puţină lume ştie ce este punctul U şi unde este localizat. Aceasta este o zonă de mici dimensiuni situată deasupra,precum şi în părţile laterale are uretrei. Stimulată în mod corect,ea este un punct sensibil care-ţi va oferi plăceri de neuitat.

Orgasmul pielii

Pielea este plină de terminaţii nervoase şi în unele cazuri doar un masaj uşor sau o stimulare cu un obiect sensibil,cum este o pană,te va ajuta să ai un orgasm de lungă durată.

Citeşte şi:

5 lucruri surprinzătoare despre orgasm

De ce mimează femeile orgasmul?

Mai multe