6 alimente pe care le poţi folosi în dormitor, în cele mai intime momente

14 ianuarie 2015   Sexualitate

Pentru o viaţa de cuplu sănătoasă este recomandat, din când în când, să mai schimbi rutina, să apelezi la creativitate şi fantezie.

Dacă nu eşti o persoană prea aventuroasă în pat,dar totuşi doreşti să experimentezi,încercă să încorporezi în preludiul tău câteva alimente delicioase care îţi vor stârni pofta...de mai mult! Alimentele şi băuturile de mai jos se potrivesc unei seri romantice,în care vrei să-ţi surprinzi partenerul sau partenera:

1. Ciocolata. Nu e deloc o surpriză pentru nimeni că acest aliment delicios poate face parte din fateziile tale. Fiind un afrodisiac natural,ciocolata stimulează simţurile şi declanţează senzualitatea.

2. Frişca. E cea mai delicioasă opţiune pe care o ai în acestă situaţie. Acoperă-ţi pieptul şi abdomenul cu frişcă şi aşteapta ca partenerul sau partenera să te ajute să rezolvi situaţia. Dacă te aflii la dietă poţi opta pentru frişca low-fat.

3. Şampanie. Nimic nu e mai senzual decaât să împarţi un pahar de şampanie cu persoana dragă pentru a da startul unei seri pline de aventură.

Vezi ce alte alimente cresc libidoul aici.

Mai multe