Descoperă tot ce observă partenerul tău în timpul sexului!

19 decembrie 2014   Sexualitate

Cu siguranţă mult mai multe detalii decât ne-am putea imagina. De exemplu, ei văd dacă te-ai epilat şi sunt încântaţi că ţi-ai pus o lenjerie sexy. Însă, ce mai observă bărbaţii în timpul sexului?

Faptul că ai iniţiativă

Dacă îl laşi pe el să facă toată treaba şi nu-ţi manifeşti deloc pasiunea,va crede că nu-l doreşti sau nu-l placi. Aşadar,arată-ţi puţin entuziasmul şi,de ce nu,preia iniţiativa. Spune-i  care este poziţia ta preferată şi ce ţi-ai dori să-ţi facă pentru a atinge culmile plăcerii. Dacă va vedea că îl placi,pasiunea lui va creşte.

Ochii tăi

Te uiţi adânc în ochii săi? Atunci el va observa acest lucru. Se spune că o privire face cât o mie de cuvinte,aşadar îşi va da seama repede de cât de bine te simţi. Mai mult,dacă-i eviţi privirea sau te uiţi pe tevan este un semn că te plictiseşti,iar performanţele sale în pat sunt departe de cele aşteptate.

Modul cum respiri

Este obligatoriu să ai o respiraţie proaspătă,însă faptul că tragi aer în piept mai adânc şi mai repede este un indiciu că pasiunea a atins cote maxime. De asemenea,bărbaţii observă şi dacă vocea ţi s-a schimbat şi cum reacţionezi în momentul în care ai orgasm. Aşadar,nu te sfii să-ţi exteriorizezi senzaţiile şi sentimentele.

Dacă te-ai pregătit pentru sex sau nu

Ei bine,faptul că eşti proaspăt epilată sau ai o lenjerie intimă sexy,pot fi indicii că ţi-ai dorit să faci sex. În caz contrar,de ce te-ai fi pregătit?

Mai multe