Implant pentru femeile care n-au orgasm

25 martie 2014   Sexualitate

Cu totul întâmplător, un doctor american specializat în managementul durerii a găsit o modalitate originală de a stimula orgasmul la femei. Află în ce fel!

Un doctor din statul american Carolina de Nord a brevetat de curând un mic dispozitiv revoluţionar. Aparatul a fost descoperit din întâmplare,în timp ce chirurgul opera o femeie,pentru a-i trata o durere de spate persistente.

Unde dai... şi unde crapă

Operaţia contra durerii constă în implantul de mici electrozi la nivelul măduvei spinării,pentru a modifica influxul dureros de-a lungul nervilor. În timpul procedurii,bolnavul trebuie să rămână conştient,pentru a ajuta medicul specialist în a găsi cele mai bune amplasamente pentru implanturi.

Or,în cursul intervenţiei doctorului american,pacienta a început să geamă de plăcere,într-un mod nu tocmai discret... „Ar trebui să-l învăţaţi asta pe soţul meu”,a declarat ea chirurgului mirat. 

Un dispozitiv cu telecomandă

Aprofundând problema,medicul şi-a dat seama că electrozii implantaţi într-o zonă anume pot provoca stimuli de plăcere. Aşa i-a venit ideea să experimenteze un aparat care ar fi putut veni în ajutorul femeilor care nu reuşesc să atingă orgasmul. Odată aparatul pus l-a punct,l-a şi brevetat.

Mica instalaţie e alcătuită din electrozi branşaţi la măduva spinării şi legaţi de un mic generator inserat sub pielea feselor,totul acţionat de o telecomandă. Se mai lucrează încă pentru a perfecţiona sistemul. Iar chirurgul are acum în vedere un dispozitiv asemănător destinat bărbaţilor...

Citeşte şi:

Cât de şarmantă eşti,în funcţie de zodie

Cele mai potrivite momente pentru sex

Mai multe