Sex în fiecare zi, timp de un an

16 septembrie 2015   Sexualitate

Brittany Gibbons, mamă a trei copii, a fost mulţi ani nesigură cu privire la corpul ei. Astfel, a luat hotărârea de a face sex în fiecare zi, timp de un an, după ce soţul ei i-a spus că nu a mai văzut-o complet goală de ani.

Tânăra,care obişnuieşte să poarte haine mărimea L,în vârstă de 32 de ani,a luat această decizie pentru a-şi recăpăta încrederea în sine-care,spune ea,i-a afectat viaţa de cuplu. Femeia a mărturisit pe blogul personal că a evitat mulţi ani să facă sex,apelând la scuze de genul „am crampe“ ori „am prea mult de lucru“.

Sex în fiecare zi,timp de un an. Dezbrăcatul nu a mai fost o corvoadă

Petrecând mai mult timp în intimitate,cuplul a încercat să reaprindă viaţa sexualăpe care a avut-o înainte de a avea copii. Deşi la început i-a fost foarte greu,Brittany spune că,după un timp,dezbrăcatul a încetat să mai fie o corvoadă,devenind în cele din urmă momentul zilei cel mai relaxant pentru ea.

Sex în fiecare zi,timp de un an. Mărimea corpului nu contează

Tânăra mărturiseşte că nu a putut să întreţină relaţii intime zi de zi,din cauza unor probleme medicale ori pentru că a fost nevoită să călătorească. Spune însă că în acele moment îi era dor de conexiunea cu soţul ei. La finele acelui an a înţeles ce înseamnă intimitatea,şi că,de multe ori,nu actul sexual în sine o mulţumea,ci emoţiile şi trăirile pe care le avea în compania soţului.

Sex în fiecare zi,timp de un an. Curajul de a vorbi deschis cu partenerul

„A fost nevoie de multe discuţii pentru a realiza că mă simt sexy“,mărturiseşte Brittany.

Încercarea de a-i ilustra soţului că nu este sexy,indiferent de cât de mult îi spune el că este frumoasă şi atrăgătoare,a fost cel mai mare obstacol al ei. Dar şi-a dat seama că nu conta dacă purta haine XS sau L pentru soţul ei. Aşa că,a început să se bucure de relaţiile intime,fiind din ce în ce mai încrezătoare în forţele proprii.

Brittany Gibbons spune că un alt obsacol peste care a fost nevoită să treacă este găsirea curajului de a vorbi cu soţul ei despre ce-i plăcea şi ce nu să facă în timpul actului sexual.  „A fost greu pentru mine să-i spun soţului ce-mi place şi ce nu. Dar,odată ce am purtat această conversaţie am fost fericită. Şi el la fel. Îmi doresc să fi făcut asta mai devreme“,mărturiseşte femeia.

Cuplul a încheiat provovarea în 2013 şi mărturiseşte că,pe lângă faptul că Brittany se simte foarte bine în pielea ei,amândoi sunt deschişi unul faţă de celălalt.

Mai multe