Un bărbat s-a pus la „vânzare, în stare bună/uzată” pentru a-şi întâlni jumătatea după mai multe eşecuri în dragoste

8 octombrie 2020   Dragoste și sex

Alan Clayton, un şofer de camion în vârstă de 30 de ani din oraşul Kettering, Anglia, a avut o altă idee pentru a-şi întâlni o potenţială parteneră, după ce aplicaţiile matrimoniale nu l-au ajutat în acest sens.

În cele din urmă, Alan s-a adăugat pe lista din secţiunea Articole de vânzare de pe Facebook (Market place), sugerând că este „gratuit” şi în „stare bună/uzată”, scrie The Independent

„Am încercat diferite aplicaţii de întâlniri, dar nu s-a întâmplat nimic. M-am gândit brusc că aş putea să-mi fac publicitate pe o pagină de anunţuri, în online”, a povestit bărbatul. 

De când şi-a publicat anunţul „matrimonial” în luna septembrie, acesta a fost distribuit de mii de ori, iar mesajele au început să apară în număr foarte mare. 

„Am stat treaz mai târziu de miezul nopţii pentru a citi toate mesajele de sprijin, venite din partea oamenilor. Femeile au manifestat un anumit interes, dar acest lucru nu a dus la nimic concret. Încă sper că se va întâmpla ceva. Ceilalţi mi-au spus că nu este atât de diferit (n.r. punerea unui anunţ) faţă de aplicarea la un site matrimonial”, a explicat Alan. 

Bărbatul a avut inclusiv o întâlnire care, din păcate, nu a funcţionat. Nu a mai avut o relaţie romantică de 11 ani şi ar dori să cunoască pe cineva „amuzant, plin de viaţă şi independent”.

Tânărul de 30 de ani speră să găsească pe cineva cu care să împărtăşească interesele sale, cum ar fi clubul de fotbal Manchester United, concertele şi cursele de Formula 1. Alan momentan locuieşte cu părinţii lui care îl laudă pentru faptul că băiatul lor se gospodăreşte singur.

Mai multe