A demonstrat că e „Survivor“: „Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu“

31 mai 2020   Ghid de viață

După o ultima ediţie încărcată de emoţii, susţinută de voturile celor de acasă, Elena Ionescu a câştigat concursul “Survivor România”, de la Kanal D, întrând în posesia premiului de 250.000 de lei.

Ultima ediţie a show-ului “Survivor Romania” a poziţionat Kanal D pe primul loc în topul audienţelor la nivel naţional (8,1% rating si 21,9% cotă de piaţă) şi în oraşe (r,3% Rating si 18,2% cotă de piaţă pe targetul All Urban).

Elena Ionescu a fost desemnată câştigătoarea “Survivor România”, în urmă voturilor telespectatorilor. A dovedit o extraordinară determinare şi un psihic de oţel, în ciuda tuturor dificultăţilor. Sportivă redutabilă pe trasee, a luptat cu îndârjire, dovedind până în ultimul moment că merită să fie câştigătoarea competiţiei.

“Mă plec în faţă publicului care m-a susţinut. Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu” , a declarat Elena Ionescu printre lacrimi de bucurie. Marea finală a fost încărcată de emoţie şi de tensiune; după difuzarea  imaginilor din Consiliu, filmate în Republica Domincană, telespectatorii i-au putut vedea pe cei patru finalişti, Lola, Emanuel, Iancu şi Elena, în direct, chiar în studiourile Kanal D, într-un platou impresionant, amenajat special pentru finală, o replică a Consiliului din Dominicană.

S-au derulat momente intense în ultima ediţie “Survivor România”, s-au depănat amintiri, concurenţii şi-au explicat cele mai intime şi emoţionante trăiri, au curs lacrimi şi s-a râs cu poftă. Cei patru finalişti au impresionat prin discursurile lor, fiecare dintre ei explicând ce a însemnat această călătorie uluitoare, a maturizării.

Telespectatorii au avut ocazia să vadă imagini în exclusivitate, inedite, din spatele camerelor de filmat, cu zeci de membri ai echipei de producţie, care au a făcut posibilă o desfăşurare uriaşă de forţe. S-a încheiat, odată cu marea finală “Survivor România”, un capitol extraordinar, o călătorie unică a formării, reality-ul oferind publicului o experienţă totală, autentică.  Publicul a fost cel care a judecat, în final, evoluţia fiecărui concurent şi a decis, prin vot, cine este marele câştigător.

FOTO Kanal D

Mai multe