A slăbit 25 de kilograme fără să meargă la sală şi mâncând mai mult decât înainte

17 decembrie 2018   Ghid de viață

Lucy Lismorem, o femeie din Melbourne a slăbit 25 de kilograme, fără să meargă la sală şi fără să ţină dietă. Ba chiar a mâncat mai mult decât o făcea înainte.

Mulţi cred că pentru a slăbi e nevoie să renunţi complet la tot şi să-ţi petreci ore întregi în sala de fitness. Lucrurile nu stau chiar aşa dacă faci câteva schimbări în stilul de viaţă.

Tânăra de 28 de ani a decis că este momentul să acorde o mai mare atenţie aspectului fizic în momentul în care numărul kilogramelor devenise deranjant, afectându-i stima de sine şi a reuşit în zece luni să obţină silueta la care visa.

“Mă uitam la o emisiune TV într-o zi şi am fost uimită cât de bine arătau toţi concurenţii. Acesta a fost punctul în care am decis să schimb totul şi am învăţat multe despre hrană şi exerciţii fizice”, a spus Lucy Lismore.

Citeşte şi: A slăbit 30 de kilograme şi dezvăluie care sunt alimentele pe care nu le-ar mai consuma niciodată

Deşi considera că dieta sa era una sănătoasă, mesele fiind compuse în mare parte din legume, fructe şi gustări sănătoase, Lucy Lismore ducea o luptă continuă împotriva kilogramelor în plus.

Atunci a decis că e momentul să facă o schimbare în stilul său de viaţă. Şi a apelat la gimnastica calistenică, un antrenament presupune folosirea greutăţii corporale pentru a topi kilogramele în plus, fără să fie nevoie de un echipament special.

“Am pierdut toate kilogramele în plus înainte să pun piciorul în sala de fitness”, a spus Lucy Lismore.

După ce rezulatele au început să apară, tânăra şi-a dorit să obţină o siluetă care să se apropie cât mai mult de ideea perfecţiunii, motiv pentru care s-a apucat de fitness.

Sursă: thesun.co.uk

Mai multe