Andreea Esca, reacţie dură după ce s-a vorbit despre afacerea cu produse de slăbit: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi!”

11 iunie 2019   Ghid de viață

Ştirea că Andreea Esca are o afacere cu produse de slăbit a scos-o din minţi pe ştirista de la PRO TV, care a reacţionat imediat, spunând că este o minciună.

Într-un mesaj făcut public pe contul personal de socializare, ştirista le-a atras atenţia oamenilor că nimic din ce s-a spus nu este adevărat. 

”Văd pe Facebook o mulţime de postari despre mine care am nu ştiu ce afacere cu produse de slăbit! Şi acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o ştire falsă, o escrocherie, deci nu vă lasaţi păcăliţi! Chiar şi după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înţeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simţ… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?”, a scris Andreea Esca pe contul de socializare.

Andreea Esca, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai cunoscute şi longevive prezentatoare de ştiri din România. Ea prezintă Ştirile Pro TV de peste 20 de ani. Andreea Esca este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram din anul 2000.

Mai multe