Apariţii spectaculoase la Met Gala 2019. Vedetele care au întors toate privirile

7 mai 2019   Ghid de viață

Met Gala 2019Met Gala 2019, cel mai mare eveniment de fashion din SUA, s-a desfăşurat, luni, la New York şi a fost un bun prilej pentru vedete să etaleze ţinute pe cât de fabuloase, pe atât de controversate. Tema ediţiei de acest an a fost "Camp: Notes on Fashion" - "moda care nu se ia prea în serios".

Met Gala 2019 a fost una dintre cele mai extravagante din istoria recentă a acestui eveniment. 

Vă prezentăm câteva dintre cele mai îndrăzneţe ţinute de la Gala Met 2019 în imaginile de mai jos:

Lady Gaga

Lady Gaga nu este o novice atunci când vine vorba de a şoca pe covorul roşu al celor mai importante evenimente ale anului. Artista a confirmat din nou acest lucru la Met Gala 2019, unde a făcut un adevărat spectacol.

Şi-a făcut apariţia într-o rochie voluminoasă, de culoare fuchsia, creată de designerul Brandon Maxwell, însă doar pentru început. A început să dea rând pe rând hainele de pe ea, schimbând patru ţinute. La final, Lady Gaga a rămas doar în lejnerie intimă. 

Kim Kardashian

Vedeta de televiziune Kim Kardashian purtata la Met Gala 2019 o rochie spectaculoasă care i-a pus în vedere silueta, realizată de Thierry Mugler.

Apariţia sa a stârnit, însă controverse pe reţelele de socializare, Kim Kardashian fiind acuzată că şi-a micşorat talia, însă instructorul său personal i-a luat apărarea. 

Cardi B

Şi Cardi B a făcut senzaţie la eveniment. Rochia ei roşie a fost decorată cu 30.000 de pene de păun. La ţinuta cântăreţei au lucrat, timp de peste 2000 de ore, mai mult de 35 de persoane.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a întors toate capetele pe covorul roz! Diva a ales o rochie semnată de Atelier Versace, cu cristale Svarovski aplicate. Ţinuta a avut un decolteu generos, ce a atras toate privirile.

Emily Ratajkowski

Una dintre cele mai răvăşitoare apariţii a fost Emily Ratajkowski, cunoscută drept „femeia cu cei mai frumoşi sâni naturali din lume”. Bruneta a purtat o rochie de zeiţă, care i-a evidenţiat silueta fără cusur.

Katy Perry

Katy Perry a sosit la Gala Metropolitană 2019, arătând ca un candelabru real, cu trei straturi de lumânări care îi înconjurau rochia argintie.

Celine Dion

Celine Dion a atras toate privirile când a păşit pe covorul roz de la Met Gala 2019. Cântăreaţa a ales să poarte pe covorul roşu o rochie impresionată creată de Oscar de la Renta, o ţinută strălucitoare, metalică, cu franjuri.

Mai multe