Berta din „Doi bărbaţi şi jumătate”, în stare stabilă după 4 săptămâni de terapie intensivă. Ce a păţit actriţa

20 iulie 2020   Ghid de viață

Actriţa Conchata Ferrell, în vârstă de 77 de ani, a fost transferată de la terapie intensivă şi primeşte îngrijirile medicale de care are nevoie pentru a se recupera. Aceasta este cunoscută pentru rolul Bertei pe care l-a jucat în sitcomul american „Doi bărbaţi şi jumătate”.

Transferul actriţei vine după o perioadă de patru săptămâni cât timp a stat în spital. 

Actriţa este apreciată şi iubită de public, mai ales că este cunoscută pentru rolul de menajeră a lui Charlie Sheen pe care l-a jucat în „Doi bărbaţi şi jumătate”. 

Problemele de sănătate au început în mai. După câteva zile de stat în spital, actriţa a intrat într-un stop cardiac timp de 10 minute, rămânând într-o unitate de terapie intensivă patru săptămâni.

Conchata Ferrell se află acum în stare stabilă, de semi conştienţă, fiind capabilă să comunice. Aceasta a făcut o infecţie renală, iar asta s-a întâmplat încă din iarna trecută. 

Potrivit apropiaţilor, Conchata se simţea „slabă şi fragilă” - care s-a dovedit a fi o infecţie a rinichilor şi care „a început să-i contamineze sângele”, scrie Daily Mail

Actriţa a petrecut toată luna decembrie şi o parte a lunii ianuarie într-o unitate de terapie intensivă în Charleston, Virginia de Vest. Încă nu există nicio veste despre cum a contractat infecţia, dar familia i-a fost mereu alături. 

Făcând haz de necaz, Conchata a declarat în spaţiul public că soţul ei, Arnie Anderson, „nu a avut grijă de nimic în viaţa lui”, dar a fost acolo când a avut nevoie de el.

Vedeta s-a căsătorit cu Arnie în 1986. Împreună au o fiică, Samantha, în vârstă de 38 de ani. 

Ea a jucat în serial între anii 2003 şi 2015 şi a primit două nominalizări ale premiului Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de comedie şi pe care, din păcate, nu le-a câştigat. 

FOTO Shutterstock.com / 2011-2012 

Mai multe