Bill Murray, nepoliticos pe platourile de filmare de la „Îngerii lui Charlie‟. De ce a folosit actorul un limbaj „inacceptabil‟

30 iulie 2021   Ghid de viață

În comedia „Îngerii lui Charlie (2000)‟ a existat şi dramă. Nu în scenariul filmului, ci în spatele camerelor de filmat, iar totul are legătură cu actorul Bill Murray…

Îl ştim pe Bill Murray din multe filme, precum: „Groundhog Day‟, „Ghostbusters‟, „What About Bob‟ sau „Charlie’s Angels‟, actorul fiind considerat de criticii de film drept unul dintre cei mai mari actori ai timpului. S-a remarcat prin muncă şi prin talentul actoricesc şi a stat departe de conflictele, care au fost mereu prezente în viaţa celebrităţilor de la Hollywood. Asta până acum, când la 21 de ani distanţă, s-a aflat că actorul nu a avut o relaţie tocmai bună cu colega sa din filmul „Charlie’s Angels‟, Lucy Liu. Ce a făcut Murray?

De-a lungul timpului, au circulat mici zvonuri conform cărora Lucy Liu şi Bill Murray nu se înţelegeau pe platourile de filmare, însă fără dovezi. Nimeni nu a băgat în seamă aceste zvonuri, mai ales că, din faţa televizoarelor, părea că între Lucy Liu şi Bill Murray este chimie. După 2 decenii de la întâlnirea celor doi pe platourile de filmare, Lucy Liu a confirmat că a existat un incident între ei. Actriţa a spus că incidentul a avut loc în momentul în care ea, Drew Barrymore, Cameron Diaz şi Bill Murray filmau o scenă. Membrii distribuţiei refăcuse această scenă în timpul unei repetiţii la care Murray nu a putut participa, iar actorul s-a enervat pentru că nu ştia nimic despre asta. În momentul în care actorii au început să repete, Murray s-a enervat, iar Liu a constatat că toate insultele i se adresează: „Am fost ceva de genul: wow, se pare că mă privesc direct pe mine aceste comentarii‟, a spus Liu, potrivit bestlifeonline. 

Fără să dezvăluie foarte multe detalii, actriţa a spus că a plecat imediat din acel loc, pentru că limbajul actorului era inacceptabil şi de neiertat: „Limbajul său era inacceptabil şi de neiertat. Nu aveam de gând să mai stau acolo. Deci, da, m-am ridicat şi am plecat. Pentru că oriunde te-ai afla, nu trebuie să îi laşi pe alţii să te înjosească. Eu am demnitate şi respect de sine‟, a spus Liu. 

Actriţa a dezvăluit că, mai târziu, că o parte dintre colegii săi care au participat la aceea scenă i-au spus că îi sunt recunoscători pentru ce a făcut şi pentru faptul că nu a continuat conflictul cu Murray.

S-a împăcat Lucy Liu cu Bill Murray?

În ciuda faptului că au avut un episod conflictual, cei doi actori îşi vorbesc în prezent: „Nu am nimic împotriva lui Bill Murray. L-am văzut de atunci la o reuniune, a venit la mine şi a fost perfect drăguţ. Ne înţelegem, deşi, chiar dacă au trecut decenii, este ceva care, îmi amintesc şi nu am uitat‟, a spus actriţa.

De-a lungul anilor, au circulat diverse zvonuri conform cărora Bill Murray nu s-ar fi înţeles cu Lucy Liu niciodată. Se spunea că Murray i-ar fi spus lui Liu în timpul conflictului că aceasta nu poate „să acţioneze‟, iar atunci actriţa ar fi început să îl lovească. Însă, asistentul de producţie, Shaun O’Banion, care a lucrat la acest film, a spus că acest lucru nu ar fi fost adevărat. În schimb, asistentul a specificat că membrii distribuţiei s-au enervat teribil când Murray a vrut să rescrie o parte din scenariu, iar Murray i-ar fi spus lui Liu că nu ar trebui să se plângă, pentru că oricum i s-au dat prea multe replici. De asemenea, asistentul a mai specificat că în momentul conflictului cei doi s-ar fi jignit destul de mult.

Sursă foto: Pinterest 

Mai multe