Cariera Simonei Halep s-a terminat? Motivul pentru care va spune „Adio” tenisului

16 iunie 2020   Ghid de viață

Simona Halep şi logodnicul acesteia, Toni Iuruc, îşi amână nunta pentru anul viitor având în vedere pandemia şi recomandările privind respectarea distanţei sociale. Mai mult decât atât, apropiaţii tenismenei sugerează că Simona ar putea alege, ulterior, viaţa de familie în detrimentul carierei care a consacrat-o.

Simona Halep şi logodnicul acesteia, Toni Iuruc, aveau plănuită nunta în septembrie, anul acesta.

"Simona şi Toni Iuruc vor face, probabil, doar o logodnă mai restrânsă şi nunta o vor amâna pentru la anul. La eveniment, aşa cum e şi normal în familia ei şi a lui Toni, ar lua parte foarte mulţi oameni, iar cu reglementările din ce în ce mai greu de înţeles, lucrurile sunt dificil de pus la punct. Simona Halep a vorbit cu Toni Iuruc şi au decis ca, pentru a fi siguri că vor avea nunta visurilor lor, vor face evenimentul anul viitor", potrivit Wowbiz.ro

Toni Iuruc este un om de afaceri prosper, în vârstă de 41 de ani, iar câştigurile îi revin atât din închirierea unor birouri, cât şi din firmele pe care le conduce, scrie Fanatik.ro

Apropiaţii cuplului sugerează că Simona Halep se va axa mai mult pe partea de familie, fiind hotărâtă să lase tenisul deoparte. 

"Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunţe la sportul de performanţă. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se aşeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 şi, cum îşi doreşte o familie mare, trebuie să renunţe la performanţă", a precizat sursa citată.

Tenismena îşi doreşte să aibă copii, aşa cum a visat mereu.

"Simona îşi doreşte minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, a mai scris Wowbiz.ro.

Citeşte şi: Simona Halep, cu iubitul la plajă. S-au sărutat pătimaş în văzul tuturor

Mai multe