Celine Dion, de la prietenie cu dansatorul ei la un mariaj secret? Cât de apropiaţi sunt cei doi

3 noiembrie 2020   Ghid de viață

După ce soţul lui Celine Dion, René Angélil, a murit de cancer în ianuarie 2016, cântăreaţa a devenit din ce în ce mai apropiată de dansatorul ei spaniol, Pepe Muñoz (35 ani).

Aceasta a fost fotografiată de mai multe ori alături de dansator, la diferite prezentări de modă din Paris. În 2019, Celine Dion (52 ani) a declarat că spaniolul este homosexual, dezminţind astfel zvonurile despre o potenţială poveste de dragoste. Totuşi, acest lucru nu l-a împiedicat pe dansator să devină una dintre cele mai apropiate persoane din anturajul cântăreţei.

Cei doi ar fi început o relaţie la sfârşitul anului 2017. S-au certat în 2018, dar după câteva luni s-au împăcat, scrie Viva.ro. Cei doi s-au cunoscut în momentul când Celine Dion căuta dansatori pentru turneul ei european. Nu demult, Pepe dansa pe străzile din Madrid şi primea bani de la trecători. Povestea lor de dragoste a ieşit la iveală în momentul când au fost văzuţi împreună tot mai des, a mai precizat sursa citată. Potrivit publicatiei Voiri, Celine Dion ar fi ales să se mărite în secret cu dansatorul ei. 

Totodată, Celine Dion va juca într-un nou film. Este vorba despre Text For You, o dramă romantică unde îi va avea ca parteneri de ecran pe Priyanka Chopra Jonas şi Sam Heughan, confirmă Elle.ro. 

Viaţa de familie a lui Celine Dion 

Mai multe