Cristina Spătar, probleme financiare după divorţ! Şi-a pus la vânzare bijuteriile şi ceasurile: ”Concertele sunt tot mai puţine!

3 iunie 2019   Ghid de viață

A depăşit cu greu divorţul de soţul ei, pe care l-a iubit enorm, iar acum Cristina Spătar a mai primit o lovitură. Cântăreaţa are probleme financiare, aşa că şi-a pus în vânzare bijuteriile şi ceasurile.

Cristina Spătar a fost nevoită să părăsească vila de lux în care trăia alături de soţul ei. S-a mutat cu chirie într-un apartament, iar acum, ca să-şi întreţină cei doi copii, ea şi-a scos la vânzare bijuteriile şi ceasurile.

Nu primeşte niciun fel de ajutor din partea fostului soţ, care nu plăteşte nici măcar pensie alimentară, motiv pentru care Cristina Spătar a fost nevoită să apeleze la o metodă uluitoare pentru a face de bani pentru a-şi întreţine copiii. 

Pentru că spectacolele pe care le susţine sunt tot mai puţine, vedeta şi-a pus la vânzare bijuterii şi ceasuri pentru a le asigura copiilor ceea ce au nevoie. 

”, a mai spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar ar lua pe ceasuri aproximativ 13.000 de euro, iar pe geanta pe care a pus-o în vânzare ar încasa 3.000 de euro, potrivit

. Inelul de logodnă al Cristinei Spătar valorează cât un apartament, pentru că bijuteria este estimată la 43.000 de euro.

Cristina Spătar a ales să părăsească locuinţa în care trăia alături de fostul soţ la doi ani de la separare. Acum, ea trăieşte cu cei doi copii - Aida şi Albert  într-un apartament dintr-un bloc cu patru etaje din Capitală.

Mai multe