Cât e superstiţie, cât e logică? De ce să apelăm la un consultant Feng Shui şi cum ne ajută să trăim mai bine!

11 martie 2016   Curiozități

Despre Feng Shui se vorbeste din ce in ce mai des, iar magazinele cu specific sunt pline de obiecte care promit sa ne faca viata mai frumoasa. Insa aceste obiecte au doar rol decorativ si sunt incarcate cu supersitiile noastre despre rolul lor in viata noastra.

“Feng Shui-ul este o stiinta si nu are nimic de-a face cu superstiile,cu autosugestia. Nu trebuie sa crezi in remediile propuse de aceasta stiinta,trebuie doar sa le aplici,apoi sa observi cum iti schimba viata”,spune Gena Rusu,consultant Feng Shui şi Coloanele Destinului,pentru ziarul Ring.

Multi se intreaba de ce ar trebui sa apeleze la remedii Feng Shui cand viata lor este frumoasa si in aparenta fara probleme. “Din experienta spun ca este mai bine sa prevenim,decat sa apelam la un specialist Feng Shui cand avem probleme care par a fi fara rezolvare. Este adevarat ca oamenii apeleaza la Feng Shui cand sunt in situatii critice,dar atunci este mai greu de remediat,de imbunatatit  si este nevoie de mai mult timp”,explica Gena Rusu.

Feng Shui–ul este o stiinta care se bazeaza pe calcule si pe masuratori,nimeni nu poate sti cum sunt dispuse cele noua energii care guverneaza spatiul in care locuieste sau munceste omul fara a aplica formule vechi de mii de ani.  Potrivit specilialistului,aceste energii vizeaza toate aspectele vietii,din cauza lor pot aparea dezechilibre financiare,boli,probleme in cuplu,divorturi,procese,probleme cu legea,cu diferiti membri ai familiei etc.

“Indiferent ca suntem constienti sau nu de influenta energiilor din spatiul in care locuim sau in care lucram,acestea ne schimba viata in bine sau in rau,in functie de cum sunt ele dispuse in casa sau la birou. Exista persoane celibatare care nu reusesc sa aiba o relatie de lunga durata si stabila din cauza unei energii care genereaza exact aceasta situatie,alta energie determina aparitia unor probleme de sanatate,a ghinioanelor,blocajelor,a problemelor de tot felul,dar mai ales a incurcaturilor financiare. Si tot asa,nu exista nicio problema din viata noastra care sa nu fie generata de o energie negativa care este bine aspectata in casa sau la serviciu”,mai spune specialistul in Feng Shui.

Mai multe