Ce amulete îţi poartă noroc şi te scapă de deochi

8 mai 2017   Curiozități

Păstrarea anumitor lucruri în geantă sau în portofel îţi poate aduce noroc, energie pozitivă şi binedispoziţie. Aceste simboluri norocoase se găsesc în diferite forme şi culori, majoritatea fiind asociate cu mituri şi legende.

Amulete sau talismane-deochi

Conform unei credinţe străvechi,păstrarea în geantă sau în buzunar a unei amuletede deochi,poate ţine la distanţă ghinionul şi energiile negative.

Cele trei triunghiuri-armonie

Se spune că triunghiurile sunt figura geometrică cu trei laturi care au o semnificaţie mistică. Ele reprezintă ciclul vieţii. În plus,cele trei triunghiuri sunt considerate simbolul armoniei dintre zei şi oameni.

Pană de păun-noroc

Se spune că păstrarea unei pene de păun înfăşurată într-o ţesătură de mătase de culoare galbenă sau roşie atrage norocul asupra personei care o deţine. Menţine o pană de păun în geantă în timp ce te duci la o întâlnire şi se va dovedi că norocul este de partea ta.

Citeşte şi:Zilele norocoase ale lunii mai pentru fiecare zodie

Piatră albă – fericire

Dacă te confrunţi cu anxietate,depresie sau cu perioade stresante,atunci este bine că porţi în geantă o piatră albă. Te va ajuta să alungi gândurile pozitive,făcându-le loc celor pozitive şi fericirii.

Citeşte şi:Vezi ce puteri au amuletele de dragoste!

 Potcoavă – noroc  

Ştiai că potcoava aduce noroc? Alege să o porţi ca breloc sau pune-ţi în geantă o potcoavă mică pentru a avea noroc. În general,oamenii lasă o potcoavă lângă casă pentru a contracara toate energiile negative.

Frunză cu patru foi – noroc

Dacă găseşti o frunză cu patru foi (trifoi),primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l pui în geantă sau în buzunarul de la geacă,ca să-l porţi mereu cu tine. Creşte şansele de noroc!

  Parfumul – îndepărtează energiile negative    

Ştiai că dacă te dai cu parfum în zona buricului îndepărtezi energia negativă? De ce să nu încerci dacă aduce pozitivitatea în viaţa ta,nu?

Credite foto:www.boldsky.com

Mai multe