O femeie, la un pas de moarte după o noapte de amor cu soţul ei: ”Medicii au luptat să o salveze!”

9 noiembrie 2019   Curiozități

Ceea ce ar fi trebuit să fie o noapte de pasiune s-a transformat într-o noapte de coşmar pentru o femeie, întrucât după ce a făcut amor cu soţul ei a ajuns de urgenţă la spital, în stare critică. Medicii s-au luptat să o salveze, fără să poată identifica motivul pentru care ajunsese la un pas de moarte.

Cazul a fost publicat în American Journal of Medicine. Pacienta, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a ajuns la spital în şoc anafilactic, după o partidă de amor cu soţul ei, scrie a1.ro.

Citeşte şi: Ce dietă ţine Misha pentru a arăta perfect: "Acum am 55 de kilograme şi vreau să ajung la 49, 50 maximum"

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a început să simtă furnicături şi senzaţii de amorţeală la extremităţi la scurt timp după contactul sexual. În doar câteva ore, a ajuns la spital, în stare gravă.

Medicii au făcut tot ce au putut pentru a o salva, dar nu ştiau ce anume îi cauzase reacţia alergică. În cele din urmă, misterul a fost elucidat. Femeia era cunoscută ca fiind alergică la penicilină, anitibiotic pe care soţul ei îl lua de câteva zile pentru a trata o endocardită infecţionasă. Substanţa poate ajunge în lichidul seminal, ajungând, astfel, în organismul femeii, unde a declanşat reacţia.

Citeşte şi: Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

Cu un diganostic corect, medicii au putut să o stabilizeze, iar simptomele au dispărut în aproximativ 24 de ore. Femeia a fost externată după câteva zile.

Mai multe