Drama prin care a trecut Eugenia Şerban. Actriţa a fost diagnosticată cu două forme de cancer

29 mai 2020   Ghid de viață

Eugenia Şerban este o actriţă mereu cu zâmbetul pe buze, însă puţini ştiu că aceasta a trăit o adevărată dramă. Actriţa, în vârstă de 50 de ani, a fost diagnosticată cu două forme de cancer, iar din acel moment a început o adevărată luptă pentru viaţă.

Eugenia Şerban a fost invitată la emisiunea Vorbeşte lumea, unde a făcut declaraţii în exclusivitate despre situaţia prin care a trecut, scrie protv.ro

"Acum nu mă mai confrunt cu nimic, acum urmez nişte tratamente. Dar da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului, cancerul. M-am dus la un control şi am aflat că am primul cancer. Aveam un cancer ginecologic. Am făcut şi mamografie şi aveam două tumori într-un sân. Am avut două cancere în acelaşi timp, la fel de agresive. Am făcut o operaţie de 12 ore şi jumătate şi am ales România pentru această intervenţie."

În timpul emisiunii, actriţa a hotărât să renunţe la perucă, iar ochii i s-au umplut de lacrimi:

"Pentru că m-am săturat de această perucă, am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învăţat să mă iubesc aşa. Cel mai greu a fost când mi s-a spus "O să rămâi fără păr". A fost un moment greu când am primit diagnosticul. Nu este om care să nu asocieze cancerul cu moartea."

În trecut, actriţa a avut mari probleme cu sânii din cauza silicoanelor. Operaţie de îndepărtare a implanturilor cu silicon s-a soldat cu dezvoltarea unor formaţiuni tumorale. 

Sursa foto: protv.ro

Mai multe