2012, anul tendinţelor feminine

26 ianuarie 2012   Evenimente

Vorbim despre tendinţe atât în modă, cât şi în frumuseţe, iar tu eşti cea care beneficiază de toate minunăţiile anului 2012. Îndrăzneşte să schimbi ceva şi învaţă să investeşti în lucruri deosebite!

Vei avea nevoie de culoare!

Garderoba ta este un pic cam ştearsă? Mai dă-i o şansă,optând pentru eşarfe colorate sau orice altceva care te ajută în condimentarea unei ţinute.

Eşarfă,TinaR,69 lei

Poartă roşu pe unghii,chiar dacă ai impresia că nu te reprezintă. Găseşte nuanţa care se potriveşte culorii pielii tale şi experimentează. Nu degeaba eşti femeie! În timp,vei observa că te simţi bine cu o astfel de culoare.

Ojă,Avon,7,99 lei

Ai nevoie de o jachetă mai lungă sau de un trenci „baby doll”,ceva mai deschisă la culoare. Nu este încă vremea ei,însă dacă mergi prin magazine în această perioadă,poţi achiziţiona adevărate chilipiruri. Şi chiar dacă nu te simţi prea veselă în ultima vreme,nu lăsa acest lucru să se reflecte în ţinutele tale!

Trenci,FOX,199,9 lei  

Privirea accentuată,clară şi pătrunzătoare nu ţine de vârstă! Îţi poţi face din genele tale cel mai bun aliat. Dacă nu eşti adepta fardurilor puternice şi dacă nu te machiezi de obicei,încearcă măcar să-ţi „colorezi” un pic genele! Diferenţa este enormă,o să observi şi tu asta.

Mascara,Miss Sporty,13,5 lei

Verdele,culoarea vedetă,te ajută să dai eleganţă şi stil unei ţinute banale. Dacă la serviciu nu poţi jongla prea mult cu cromatica hainelor tale,pune accentul pe accesorii. Nu te-ai săturat de genţile negre? Pentru puţină culoare nu te va judeca nimeni.

Geantă,TinaR,79 lei

Mai multe