3 idei simple, ca să fii şic de Revelion!

29 decembrie 2011   Evenimente

Presiunea pe care noaptea de Reevelion o exercită asupra oricărei femei preocupată de felul în care arată creşte de la o zi la alta. Iată câteva idei care te pot ajuta să-ţi salvezi ţinuta în ultima clipă!

În noaptea de Revelion,ai vrea să fii o apariţie. Dar nici nu ai chef să cheltuieşti o avere pentru asta. De ce ai face-o,când poţi recurge la câteva trucuri la îndemână?

Părul înnodat

E simplu şi sofisticat,în acelaşi timp! Îţi faci o coadă de cal,prinsă cu un elastic la ceafă. Apoi,iei o şuviţă de dedesubt,cu care acoperi elasticul,înfăşurând-o şi prinzând-o discret cu un ac de păr.

Revelaţia sezonului:gulerul detaşabil

Nu ai chef să investeşti într-o ţinută completă? Atunci alege cel mai cuminte tricou negru pe care îl ai în şifonier şi adaugă-i un guler detaşabil,din dantelă sau dintr-un material strălucitor. Gulerul e revelaţia vestimentară a acestei ierni.

Imprimeuri cu stele

Stelele imprimate sunt şi ele un must haveal sezonului. Pentru noaptea dintre ani,un astfel de imprimeu te poate scoate din încurcătură. Dacă nu ţi se pare potrivit să le porţi pe haine,mizează pe o pereche de cercei în formă de stea.

Mai multe