3 stiluri irezistibile

2 noiembrie 2012   Evenimente

Vrei să afli cum poţi să-ţi diversifici garderoba de toamnă? Nu vorbim despre culori ori despre obiecte vestimentare pe care deja le porţi, ci despre acelea pe care le-ai trecut cu vederea, tocmai pentru că îţi păreau inaccesibile. Punând în aplicare sfaturile noastre, le poţi adapta conformaţiei şi gusturilor tale.

Geometrii

Acest tip de haine poate fi purtat atât la serviciu,cât şi seara. Vei avea un aspect vesel şi rafinat. În plus,în funcţie de tipul de geo­metrii al imprimeului,poţi crea diverse volume,în zonele cu probleme. De exemplu,poţi să-ţi măreşti un pic zona bustului cu un imprimeu geometric şi cu o culoare deschisă,în timp ce în partea de jos vei da impresia de şolduri mai mici cu o culoare uni,închisă.

Cu franjuri

Franjurii sunt acele detalii jucăuşe de care are nevoie ţinuta ta,pentru a nu mai părea banală ori rigidă. Nu te îndemn să te îmbraci în stil texan,ci,pur şi simplu,să foloseşti,din când în când,câte un accesoriu ori o piesă vestimentară cu franjuri.  În cazul unei jachete,poţi purta cu uşurinţă,pe dedesubt,o bluză elegantă şi o fustă conică ori,de ce nu,o rochie feminină,în ambele cazuri numai bune pentru serviciu. Seara,alege fie o poşetă,fie o eşarfă-guler cu franjuri,pe care o asortezi unei ţinute elegante.

InfluenTe „army“

Dacă nu eşti chiar genul de doamnă romantică,atunci această tendinţă ţi se adresează. Stilul military este puternic şi  i se potriveşte unei femei încrezătoare. Şi chiar dacă nu eşti 100%  aşa,după ce vei încerca astfel de piese vestimentare,vei căpăta un pic mai multă încredere în tine. Poţi alege chiar şi o rochie pe această temă,însă nu exagerat de evidentă. Dacă nu,poţi purta oricând un trenci cu detalii militare. Bineînţeles,culorile specifice sunt kaki,verde-mAslin şi bej,însă le poţi combina după bunul plac!

Mai multe