3 vârste, acelaşi pantalon

11 octombrie 2013   Evenimente

Pentru că sunt comozi şi uşor de asortat, pantalonii au „furat“ locul fustelor în garderoba multor femei. Sunt alegerea ideală atât la serviciu, cât şi în timpul liber şi compun mai mereu o ţinută reuşită.

Fiecare dintre noi ar trebui să aibă în şifonier un model clasic,de culoare neagră,care poate fi şic la orice vârstă. O pereche de pantaloni negri permite orice combinaţie vestimentară,fiindcă se pretează mai multor ţinute. Îţi doreşti un look şic?

Pantalon,Takko Fashion,29,99 lei

Poţi fi gata în cinci minute! Poartă-i cu un cardigan elegant şi cu o pereche de balerini,la locul de muncă sau cu o bluză deosebită şi cu nişte tocuri medii,în weekend. Alege un model cu talia înaltă,care te va face să pari mai zveltă,şi pune-l în valoare cu o curea subţire,colorată.

La 30 de ani

Eşti o femeie dinamică şi munceşti mult,dar nu uiţi nici de lookul tău. Îţi plac combinaţiile de haine în acelaşi ton,dar şi piesele imprimate,iar accesoriile sunt bine-venite. Nu prea alegi culori în contrast,te atrag cele feminine. Nuanţele de bordo pot fi alegerea potrivită pentru partea de sus a ţinutei! Mizează pe tocuri medii,mai ales dacă ai de făcut multe drumuri.

Jachetă,Takko Fashion,99,99 lei

Ghete,Deichmann,129 lei

Cămaşă,Takko Fashion,59,99 lei

Colier,Takko Fashion,29,99 lei

Geantă,Deichmann,44 lei

La 40 de ani

Ai o familie frumoasă,un serviciu solicitant,dar îţi place viaţa pe care o duci. Îndrăgeşti hainele lejere,dar mizezi şi pe detalii. Accentele de culoare te încântă şi sunt asul din mânecă! Dacă alegi o bluză sau un cardigan clasic,atunci dă frâu liber imaginaţiei,cu ajutorul unei perechi de încălţări deosebite. Pont! Pielea întoarsă poate fi purtată în orice culoare.

Cercei,New Look,49 lei

Ghete,H&M,169 lei

Geantă,Meli Melo,129,99 lei

Cardigan,Takko Fashion,59,99 lei

Bluză,Takko Fashion,45,99 lei

La 50 de ani

E vârsta la care ştii exact ce-ţi place şi alegi haine în care să te simţi comod. Nu porţi tocuri des,în schimb îţi plac balerinii din piele naturală şi faci mici economii pentru a te răsfăţa. Când locul şi ocazia îţi permit,peste bluză poartă şi un sacou elegant,cu care ştii că vei întoarce privirile sau pe care fata ta ţi-l va mai cere din când în când. Chiar dacă ai renunţat la culorile stridente,ştii să alegi accesorii sofisticate,în nuanţe deosebite. 

Balerini,H&M,89,90 lei

Bluză,Eponge,69,90 lei

Sacou,Eponge,129,90 lei

Geantă,Meli Melo,99,99 lei

Cercei,Meli Melo,24,99 lei

Sfatul stilistului-Monica Georgescu,redactor de modă

„Cu ce combin pantalonii cu talie înaltă?“-Elena Munteanu,e-mail

Acest model are pense în zona bazinului,iar până după şolduri se continuă cu volum,deci dacă eşti mai slăbuţă,te poate avantaja. Dacă,dimpotrivă,ai şolduri pronunţate,caută o variantă fără pense atât de evidente. Poţi să-i porţi alături de o helancă într-o culoare-contrast,pe care să o bagi în pantaloni. Deasupra,un sacou uşor cambrat poate fi cea mai bună soluţie,dacă vrei să creezi un oarecare echilibru în partea de sus. Şi un cardigan este potrivit!

Mai multe