4 ţinute pentru masa de Crăciun

7 decembrie 2015   Evenimente

Indiferent de cum alegem să ne petrecem sărbătorile de iarnă, noi, femeile, avem ceva în comun: toate ne pregătim o ţinută chic pe care o vom purta la masa de Crăciun. Iată câteva propuneri în stilul Framboise având în centrul atenţiei colecţia Retro Future.

Colecţia este inspirată de anii '60 şi face o trecere discretă între trecut şi viitor prin tăieturi,mixuri de materiale şi texturi.

La munte

Fie că ai optat pentru o vacanţă la schi sau pentru un loc retras la o cabană în munţi,masa de Crăciun e cel mai important moment al vacanţei. Recomandarea Framboise:poartă rochia Sophie din lână cu mâneci trei-sferturi. Este ideală pentru temperaturile scăzute. O poţi accesoriza uşor cu un guler de blană şi o poţi purta atât cu o pereche de ghete,cât şi cu o pereche de cizme peste genunchi.

În familie

Indiferent că vorbim despre familia lui sau a ta,discreţia este cuvântul cheie. Optează pentru o ţinută clasică compusă dintr-o pereche de pantaloni palazzo negri şi o cămaşă crem cu guler înalt şi pliuri frontale. Poartă cu încredere o pereche de botine cu toc înalt şi zâmbeşte mult. Nu uită să faci din timp lista de cadouri pentru fiecare membru al familiei şi să le împachetezi cu atenţie.

Cu iubitul

La restaurant,acasă sau în vacanţă,masa de Crăciun petrecută în doi este un moment important într-o relaţie. Noi îţi propunem să alegi o rochie scurtă din mătase,un material extrem de feminim şi elegant,pentru a marca momentul. În nuanţe de burgundy,cu un print 60s şi mâneci cu volum,rochia Connie este alegerea perfectă pentru Crăciunul de anul acesta.

Cu prietenii

Ai nevoie de libertate de mişcare,de o rochie nici prea scurtă,nici prea lungă,de un design aparte şi de un strop de culoare. Rochia Dionne bifează toate aceste caracteristici şi,în plus,poate fi combinată uşor cu o pereche de bocanci,cu o pereche de cizme peste genunchi sau chiar cu o pereche de pantofi cu toc înalt în funcţie de locul ales pentru masa de Crăciun. Nu rămâne decât să desfaceti cadourile!

Cea mai nouă colecţie Framboise,Retro Future,este semnată de Andreea Pârvan şi Mădălina Dobre.

Mai multe