5 idei de manichiură pentru Halloween

13 octombrie 2016   Evenimente

Ţi-ai pregătit deja costumul pentru petrecerea de Halloween şi te-ai gândit cum ai vrea să te machiezi şi să te coafezi. Iată şi 5 idei de manichiură pentru Halloween, pentru a avea o costumaţie completă!

Manichiură pânză de păianjen

Merge de minune cu un costum de vrăjitoarea sau de vârcolac. Vopseşte unghiile în negru,după care întinde cu o pensulă foarte subţire linii cu lac de unghii alb,astfel încât să creezi o pânză de păianjen.

Manichiură cu fantome

Fantomele sunt la mare căutare atunci când vine vorba de costumele pentru Halloween. Însă ce ai spune de o manichiură inspirată din această temă? Tot ce trebuie să faci este să vopseşti unghiile cu ojă albă şi după ce s-au uscat să desenezi puncte negre,care înfăţişează o faţă.

Manichiură portocalie

Pentru că de la nicio petrecere de la Halloween nu lipsesc dovlecii scobiţi,cu înfăţişări fie comice,fie înspăimântătoare îţi poţi face o manichiură portocalie. Ai nevoie de o ojă portocalie cât mai strălucitoare şi una neagră,simplă. Colorează partea albă a unghiilor cu negru şi după ce s-au uscat dă-le cu cea portocalie,în aşa fel încât să nu acoperi partea neagră. La final fixează cu un lac transparent.

Unghii fals ascuţite

Poţi da impresia unor unghii ascuţite printr-un truc de manichiură. Vopseşte unghiile într-o nuanţă nude şi după ce s-au uscat lipeşte pe ele benzi triunghiulare. Aplică ojă neagră,las-o să se usuce şi îndepărtează benzile.

Manichiură franţuzească roşie

Întinde ojă albă pe unghii şi după ce s-a uscat pune pe fiecare câte 3 puncte din ojă roşie. Pornind de la ele umple spaţiul cu ojă roşie,până când obţii modelul dorit. Pentru a se potrivi mai bine cu petrecerea de la Halloween,poţi folosi ojă albă care străluceşte în întuneric.

Sursa foto http://www.goodhousekeeping.com

Mai multe