5 moduri în care poţi purta imprimeul leopard

11 iulie 2015   Evenimente

În tendinţe în vara aceasta, piesele vetimentare cu imprimeu leopard nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Pentru ca ţinutele tale să fie la modă, trebuie să ai grijă cu ce le combini.

Poartă o bluză cu imprimeu cu pantaloni scurţi din denim

Pentru dimineţile răcoroase de vară,merge de minune o bluză cu imprimeu leopard şi o pereche de pantaloni scurţi din denim.

Este o ţinută la care poţi purta tocuri sau sanadale cu talpă joasă,în funcţie de stilul care te caracterizează.

Pune pe tine şi un sacou subţire,pentru ca seara să nu-ţi fie frig.

Combină o rochie cu imprimeu leopard cu accesorii neutre

Rochiile cu imprimeu leopard sunt foarte versatile. Cumpără-ţi una care să nu fie lipită de corp şi să stea cât mai lejer pe tine. Accentuează-ţi talia cu o curea sau pune pe tine un sacou ori o geacă,dacă afară este răcoare. Ai grijă ca geanta şi accesoriile să aibă o singură culoare.

Pentru un stil casual îmbracă o bluză cu imprimeu leopard

Poţi să fii atrăgătoare şi să ai o ţinută numai bună pentru zilele călduroase de vară dacă îmbraci o bluză cu imprimeu leopard. Combină bluza cu o pereche de pantaloni drepţi pe picior. Încalţă-te cu o pereche de sandale cu talpă joasă. Ţinuta este bună şi pentru ultimele zile de vară,doar că în acest caz în locul sandalelor e bine să-ţi iei nişte ghete de toamnă.

Geanta cu imprimeu leopard perfectă pentru orice ţinută

Crezi sau nu,imprimeul leopard este neutru şi versatil. Motiv pentru care poţi să-l porţi la orice ţinută.

Accesoriile cu imprimeu,ideale pentru ţinutele simple

Dacă vrei să atragi atenţia,accesoriile cu imprimeu leopard sunt ideale. Ai grijă ca întreaga ta ţinută să aibă o singură culoare. Poartă o curea îngustă pentru a atrage subtil atenţia asupra taliei,sau o pereche de ochelari de soare ori o eşarfă cu imprimeu.

Credite foto:www.cosmopolitan.com

Mai multe