Accente metalice si aplicaţii, în noua colecţie STACCATO

7 februarie 2013   Evenimente

STACCATO duce la un alt nivel elementele metalice, glitter-ul şi aplicaţiile şi creează piese unice şi îndrăzneţe care exprimă temele centrale ale colecţiei primăvară-vară 2013 – „Metallic Glamorous”şi “Natural Touch”

Stylish şi colorată,colecţia primăvară-vară 2013 a fost creată de designeri cu gândul la dorinţele celor mai urbane fashioniste.  

Accentele metalice si aplicaţiile râmân în topul preferinţelor designerilor STACCATO. Brandul combină inedit aceste două elemente în tocuri,platforme,vârfuri şi inserţii metalice,care contrastează curajos cu nuanţe vibrante precum roz electric,portocaliu aprins şi albastru intens. Piesele aduc un aer chic oricărui outfit,fie el pentru o zi la birou sau pentru o plimbare de weekend.

Două alte must have-uri ale sezonului sunt materialele shiny şi glitter-ul. Alăturate culorilor pastelate,transformă pantofii în piese eye-catchy,perfecte pentru un look fresh,de primavară.

În plus,detaliile precum florile sau fundele,print-urile leopard şi snakesknin,mixate cu nuanţe calde de galben pământiu,portocaliu însorit sau albastru oceanic,au dat naştere unor piese versatile perfecte pentru outfit-urile unei zile de primăvară.

Mai multe