Accesorii dantelate

1 noiembrie 2012   Evenimente

Ce poate fi mai delicată şi mai feminină decât dantela? Ai impresia că este prea vintage pentru ţinutele tale moderne? Nici că puteai fi mai departe de adevăr! Nu spunem să te îmbraci integral în dantelă, ci doar să te accesorizezi. Un colier, o poşetă sau nişte cercei, vor face diferenţa!

Gablonţ

Uneori,parcă simţi nevoia să porţi un accesoriu fantezie la ţinuta ta,fie că vorbim despre o rochie sau de un pantalon simplu şi o bluză.

Data viitoare când vrei să porţi ceva mai sofisticat,alege un colier deosebit,inspirat de cele purtate la curţile regeşti. În forma lui,vei găsi şi acel motiv brodat,ca al dantelei.

Accessorize,90,75 lei

Guler din dantelă

Gulerele tip Peter Pan sunt încă un element must-have în această toamnă,motiv pentru care poţi opta pentru varianta lor dantelată.

Meli Melo,49,99 lei

Le poţi purta chiar şi la pulovere,ceva mai subţiri,ce-i drept,însă vor arăta la fel de bine ca şi pe o bluză.

Colier cu aplicaţii

Se mai poartă şi colierele realizate din mai multe materiale. Vei avea dantelă,deci,şi perle,pe deasupra.

O variantă ceva mai retro care poate merge super bine cu un sarafan grosuţ,de toamnă. Încearcă!

Cercei

Meli Melo,pret la cerere

Adaugă un strop de eleganţă imediată ţinutei tale,cu ajutorul nei perechi de cercei din dantelă. Complicaţi şi realizaţi prin tăierea cu laser a dantelei,aceştia vor arăta minunat la o rochie de seară.  

Poşetă

Dacă eşti genul care merge destul de des la piese de teatru sau la Operă,în mod cert ai şi o garderobă pe măsură.

Meli Melo,119,99 lei

În acest caz,vei avea nevoie şi de accesorii deosebite,iar o poşetă din dantelă,nici că se potrivea mai bine cu genul acesta de evenimente.

Mai multe