Accesorii de nuntă de purtat pe termen lung

6 noiembrie 2015   Evenimente

Odată ce nunta s-a terminat, rochia de mireasă şi toate accesoriile, atât de atent şi cu emoţie alese, păstrate cu drag până în ziua cea mare, ajung într-o cutie, pierdute în vreun colţ stingher al casei. Accesoriile cel puţin, dacă sunt bine alese, pot fi purtate mult timp după nuntă.

O geantă plic chic

Plicul metalic,auriu,purtat la cununiacivilă,sau unul argintiu,alăturat rochiei de mireasă în locul gentuţei clasice de nuntă,poate accesoriza foarte bine o ţinută elegantă,la evenimentele viitoare la care vei lua parte.   

Încălţămintea din noaptea nunţii,de folos şi după

Balerinii sau sandalele albe,cu toc jos,cumpărate special pentru a putea schimba pantofii cu toc,incomozi pentru dans pot fi purtaţi mult timp după ziua în care te-ai căsătorit. Pentru a-i folosi şi la ţinute casual,în timpul zilei,alege unii simpli,fără fundiţe,aplicaţii,dantelă.

Ai de ales dintr-o multitudine de modele de pantofide mireasă. Dacă vrei să nu-i porţi o singură dată în viaţă,optează pentru o pereche foarte simplă,în alb,bej sau roz,  lipsite de aplicaţii. Vor fi perfecţi pentru o ţinută de zi dacă n-au tocul exagerat de înalt.

O pălărie simplă în loc de basma

Una dintre tradiţiile de nelipsit la nunţile noastre cere schimbarea voalului miresei cu o basma,simbol al intrării ei în rândul femeilor măritate. Cum basmaua nu-ţi va mai fi de mare folos după aceea,o poţi înlocui cu o pălărie pe care o poţi alătura pe viitor unor deux-pieces-uri în culori pastel.

Colierul,cerceii şi brăţara fac rochia vedetă

Dacă nu te încântă să porţi pietricele sclipitoare din cap până-n picioare şi ai un buget redus pentru nuntă,cu siguranţă vei purta accesoriile din mult aşteptata zi de nuntă şi după ce ea va trece.

De altfel,în utima vreme simplitatea a început să caracterizeze ţinutele invitaţilor la nunţi,deci şi tu,ca mireasă,poţi alege un colier simpluţ,cercei micuţi şi o brăţară metalică,subţire,argintie sau una cu perle. Le vei putea lua la alte nunţi sau evenimente importante în familie sau chiar la ţinute office ori elegante. Dacă optezi pentru o rochie de mireasă cu dantelă,o pui mai bine în valoare dacă alegi accesorii delicate,fine,care nu ies în evidenţă,ci doar completează ţinuta şi-ţi accentuează graţia.

Mai multe