Accesorii pentru vremuri de criză

11 noiembrie 2011   Evenimente

Ori de câte ori simţi că este momentul potrivit pentru o schimbare, dar n-ai resurse suficiente astfel încât să-ţi refaci garderoba pentru noile tendinţe, te poţi folosi de un truc eficient ca să nu te dai cu cheltuielile peste cap. Accesoriile potrivite scot din anonimat o ţinută învechită şi o fac să pară ca nouă. Iată ce se poartă!

Anul 2011 a dat starul unei mode ce se concentrează asupra modelelor simple,cu o paletă complexă de culori calde. Sunt la mare căutare metalele fine şi materiale eco:lemn,os,  pietre simple sau semi-preţioase,cu culori pământii,crem,bej,ruginiu şi galben.

S-a dus vremea colierelor impunătoare şi a şuviţelor încântătoare. Creativitatea păşeşte peste nevoia de siguranţă şi duce uşor spre nevoia de metale închise şi materiale naturale:perle,bambus şi materiale reciclate. Nasturii,creioanele,beţele-iată câteva dintre obiectele ce pot fi transformate peste noapte în accesorii de mare efect.  

Perlele au şi ele un rol important. Ele vor crea un simţ al speranţei şi al simplităţii,cu nuanţe care vor asorta totul în garderobă.

Bijuteriilele handmade cu diferite modele,în culori vii,sunt la mare căutare şi sunt foarte ieftine. Împreună cu tricotajele de sezon,ele dau o notă de culoare impecabilă ţinutei tale.

Mai multe