Accesoriile care nu trebuie să-ţi lipsească în aceste zile

10 ianuarie 2017   Evenimente

Mănuşile, căciula sau eşarfa îţi sunt indispensabile şi joacă un rol esenţial în sezonul rece, deoarece sunt soluţia perfectă împotriva frigului. Accesoriile pot finaliza orice ţinută, dar ele devin de nelipsit mai ales în lunile de iarnă.

Iată care sunt cele cinci accesorii care nu trebuie să-i lipsească unei femei în lunile reci de iarnă:Mănuşile din piele

Mănuşile din pielesau din orice alt material sunt necesare pentru protejarea mâinilor în sezonul rece. Nu uita că frigul duce la uscarea şi crăparea pielii,lucru pe care nicio femeie nu şi-l doreşte. Alege mănuşile elegante,de culori îndrăzneţe sau chiar cu model floral,care pot completa foarte bine ţinuta de iarnă în timp ce ţin de cald.

Vezi şi:Bleumarin,nuanţa perfectă pentru zilele cu temperaturi scăzute

Eşarfa,accesoriul esenţial

Accesoriul care nu trebuie să lipsească în lunile de iarnă este eşarfa. Alege una în carouri,care poate adăuga personalitate ţinutei de iarnă monocromatice. Sau,optează pentru una elegantă,cu blană,care poate fi suficient de versatilă pentru a putea fi purtată cu hainele casual,dar şi cele de seară.

Citeşte şi:Puloverul negru,esenţial în garderoba femeilor

Căciula sau pălăria

Pălăria nu este potrivită pentru toată lumea. Cu toate acestea,poate fi găsit modelul care să ţi se potrivească ţie. Alege una cu bor gros,care dă un plus de feminitate,este şic şi elegantă şi perfectă pentru ţinuta de seară.

Cizme

Cizmele negresunt probabil cel mai esenţial model de încălţăminte pe care l-ai putea purta iarna. Cu toate că există diverse modele,cele scurte nu se vor demoda niciodată. Sau,poţi alege cizmele de ploaie,pe care le poţi purta cu rochii elegante şi ţinute casual.

Citeşte şi:Geanta cu imprimeu leopard,accesoriul fără vârstă

 Genţi mari sau rucsac  

Cu toate că genţilesunt adaptabile la schimbarea anotimpurilor,există unele care sunt mai potrivite pentru iarnă. Principala diferenţă între genţile de vară şi cele de iarnă este adăugarea de blană. De asemenea,la modă sunt şi rucsacii din piele,în care-ţi poţi pune toate cele necesare.

Sursă+credite foto:www.glamradar.com

Mai multe