Accesoriul nelipsit din această vară: pălăria de paie

11 iulie 2016   Evenimente

Pălăria a devenit în ultima perioadă accesoriul nelipsit. Oriunde te uiţi, vezi femei care poartă pălărie, fiind cea care o protejează de soare, în timp ce este şic şi elegantă.

Vara se poartă pălăria,mai ales în zilele însorite când mergi la plajă. În plus,sunt un accesoriu care a dominat stilul casual încă de la începutul acestei veri şi care,a devenit o tendinţă,un must-have.Şi ai un milion de opţiuni,cum sunt cele simple,clasice la cele elegante. Pălăria va adăuga o notă fiecărei ţinute,în timp ce este un aliat perfect împotriva soarelui arzător. Aşa că,dacă eşti în căutarea de a-ţi petrece concediul la mare,pe plajă,cu siguranţă trebuie să ai la tine una sau două pălării de paie.

Împletită cu paie sau stuf,pălăria a fost iniţial concepută pentru a proteja capul agricultorilor care petreceau mult timp în soare. În plus,paiele se împletesc în mod diferit,în funcţie de modul în care vrea purtătorul.

 În secolul al XIX-lea,femeile care erau bogate au început să poarte

de paie în timp ce ieşeau la plimbare prin oraş sau grădină. În plus,pălăria a fost purtată în mod diferit,şi asta,pentru a se potrivi cu tendinţele timpului. Acest lucru este valabil şi astăzi.

Pălăria poate fi purtată la o ţinută casual,dar şi la rochiţe. Totodată,există o multitudine de moduri de a purta pălăria de paie,care a devenit un accesoriu simplu şi elegant.

Dacă vrei să adaugi la garderoba ta o pălărie,atunci trebuie să alegi una de culoare neutră. În timp ce pălăria neagră este un clasic,gri sau camel sunt culorile care se regăsesc în preferinţele femeilor.

Credite foto:http://fashionsy.com

Mai multe