Adoptă stilul Melaniei Trump şi învaţă cum să îţi construieşti ţinute impecabile

19 aprilie 2017   Evenimente

Stilul Melaniei Trump a devenit fără îndoială un reper în modă, datorită alegerilor sale rafinate şi foarte feminine. Chiar dacă are o armată de stilişti în spate şi tu poţi arăta la fel de bine, dacă ţii cont de câteva sfaturi. Află care sunt acestea!

Alege haine cu un croi feminin

Prima doamnă a Americii iubeşte ţinutele care îi pun în valoare silueta. Stilul său este curat,elegant,rafinat,bazat pe piese simple,dar totodată de efect. Rareori optează pentru pantaloni,purtând aproape tot timpul rochii sau costume deux-pièces,compuse din sacou şi fustă.

Culori pastelate

Preferă culorile pastelate,pudrate,care îi scot în evidenţă pielea bronzată,dar şi culoarea roşie,care este o declaraţie de încredere şi care te poate scoate întotdeauna din anonimat.Totuşi,nonculorile se află în topul preferinţelor primei doamne a Americii.

Fără printuri

Sunt puţine ocaziile în care aceasta a purtat haine cu imprimeuri,iar atunci când a făcut-o,a ales întotdeauna unele discrete. În rest,hainele purtate de Melaniasunt uni,probabil şi pentru că dau impresia unei siluete mai alungite.

Lungime medie

Dacă în trecut opta pentru rochii şi fuste mai scurte,de o vreme preferate sale sunt cele de lungime medie,care trec 2 cm de genunchi. Desigur,şi statutul său impune acum un anume dress code,însă această lungime este deosebit de flatantă pentru aproape orice siluetă. Acoperă imperfecţiunile,iar picioarele par mai lungi şi mai suple.

Poartă sacouri

Ştiu cât de mult îţi plac jachetele din jeans,hainele de piele şi nu zice nimeni să le arunci,ci doar să integrezi din când în când,în ţinutele tale,un sacoufrumos care îţi va scoate ţinuta din anonimat. Îl poţi purta cu o fustă,deasupra unei rochii sau peste un tricou,împreună cu o pereche de jeanşi şi adidaşi. Când vrei să fii chic,sacoul este una dintre piesele vestimentare care te poate ajuta într-o secundă. Ca şi Melania,achiziţionează-ţi unul negru sau alb,pentru că îl vei putea asorta cu uşurinţă la orice şi vei arăta minunat.

Citeşte şi:10 lucruri mai puţin cunoscute despre Melania Trump

Sursă foto:http://www.eonline.com,pinterest

Mai multe