Află ce culori se poartă în această toamnă!

22 septembrie 2014   Evenimente

Dacă ai rămas cu gândul la toate nuanţele frumoase pe care le-ai purtat în vară, află că avem veşti bune, intens colorate, şi pentru noul sezon. Îţi propunem o suită întreagă de variaţii de roşu, albastru, verde, portocaliu şi maro.

Albastru şi indigo

Alege piese-cheie,cu ajutorul cărora să-ţi construieşti ţinute potrivite,chiar şi pentru locul de muncă.

Geantă,CARPISA,74,95 lei

Pantaloni,New Yorker,66,90 lei

Fustă,Takko Fashion,35,99 lei

Roşu şi bordo

Ce poate fi mai senzual decât acest duo? Rochiile cu o tentă ceva mai închisă la culoare îţi asigură un aspect elegant. Mizează pe roşu intens atunci când alegi accesorii,cu care să condimentezi ţinutele de toamnă.

Rochie,Mini Prix,59 lei

Geantă,New Look,104,90 lei

Cardigan,New Yorker,89,90 lei

Fistic şi verde praz

Probabil că ai deja suficiente piese verde-smarald şi verde-pădurar. Încearcă şi o nuanţă mai veselă,cum ar fi fisticul,sau un pic mai domoală,precum verdele praz. Jachetele frumos colorate îţi vor garanta energie în zilele mohorâte de toamnă.   

Jachetă,Mini Prix,49 lei

Fustă,Mini Prix,42 lei

Rucsac drumeţii,CARPISA,104,90 lei

Maro şi bej

Eşti adepta stilului clasic şi doar aşa te simţi confortabil? Pentru tine,culorile de pământ şi mai ales cele derivate din maro se potrivesc cel mai bine. Combină-le cu verde sau bordo,pentru un plus de şic.

Pantaloni,Mini Prix,49 lei

Trenci,Mini Prix,70 lei

Geantă,New Yorker,74,90 lei

Portocaliu şi corai

Firea îndrăzneaţă iese la suprafaţă şi prin felul în care îţi alegi hainele. Dacă îţi place să profiţi la maximum de culorile tari,atunci ia în calcul acest duet de impact. Cum le domoleşti? Simplu! Poartă un sacou într-o culoare neutră sau ceva mai închisă (gri sau maro) sau bazează-te pe accesorii (curea,geantă,pantofi).  

Rochie,New Look,79,90 lei

Rochie,New Look,89,90 lei

Bluză,New Look,49,90 lei

Mai multe