Alexandra Stănescu este Miss World România

13 septembrie 2011   Evenimente

Cea care va reprezenta România în finala Miss World, de la Londra, are 21 de ani şi este din judeţul Dâmboviţa. Concursul Miss World România s-a desfăşurat la Piteşti, oraşul natal al câştigătoarei de anul trecut.

Timp de 5 ore,30 de participante s-au luptat pentru coroana de Miss World România,într-o competiţie strânsă. Ca de obicei,cea mai spectaculoasă probă a fost cea a costumelor de baie. La final,Alexandra Stănescu (21 de ani) a căştigat mult râvnitul titlu. În curând,ea va pleca la Londra,unde va participa la finala Miss World.

“Toate fetele au fost extrem de frumoase şi deosebite. Urmează Londra,mă voi pregăti cât pot eu de bine şi vă promit că nu vă voi dezamăgi",a declarat Miss World România,potrivit Mediafax.

Alexandra nu a fost singura norocoasă a serii. Delia Ducă a plecat acasă cu titlul de Miss Intercontinental,iar Georgiana Moga a fost desemnată Miss Global.

Aşadar,ştim cine ne va reprezenta pe 6 noiembrie,la cea de-a 61-a ediţie Miss World! Concursul mondial de frumuseţe atrage în fiecare an peste 1 miliard de telespectatori.

Mai multe