Articole must-have pentru primăvară

8 martie 2016   Evenimente

Articolele vestimentare cu dungi îndrăzneţe şi mâneci largi sunt piesele cheie în această primăvară. În acest anotimp se poartă culori vii, luminoase, care exprimă bucurie, şi care sunt lucrate din diferite materiale şi ţesături.

Nuanţe care se poartă în această primăvară:

Viitorul este unul luminos. În magazine vedem o explozie de culoare,care prezintă articolele vestimentare şi culorile care se poartă în această perioadă. De la nuanţe puternice,la combinaţii de dantelă,la culori fluorescente,până la amestecul pur de alb şi negru.Paleta din acest sezon include galbenul de soare,argintiu sclipitor,portocaliu şi rozul pal. Combinate sau separat o să aibă un aspect care să fie admirat de cei din jur. Sunt culori care se combină foarte bine,şi care sunt potrivite pentru primăvară.

În mod alternativ,la fel de iubită este şi culoarea roşie. Poţi opta pentru o rochie roşie de seară sau de zi,un costum roşu luminos sau o salopetă,care o atragă multe priviri admirative.

La fel de purtate şi la modă sunt şi articolele vestimentare din dantelă. Cele mai potrivite nuanţe sunt albul pur,pasteluri dramatice de negru şi gri sau nuanţe de neon,care sunt vii în acest sezon luminos şi călduros.

Nuanţele de neon pot fi purtate şi ziua şi noapte. O rochie de această nuanţă arată foarte bine,mai ales dacă te duci la o petrecere. Alege dantela pentru atunci când mergi la muncă şi fusteşi rochii glamour pentru seara,afară.

Articole vestimentare cu dungi. Spune la revedere celo clasice. Alege noile grafice de dungi îndrăzneţe. Fii curajoasă prin purtarea unei astfel de haine. Acestea merg foarte bine singure,dar la fel de bine merg şi

. Se potrivesc foarte bine.

În cazul în care un costum plin cu dungi este prea mult,alege să porţi un accesoriu care-i poate da ţinutei o actualizare instant. O geantă cu dungi grafice şi tendinţe de culori îndrăzneţe.

Credite foto:www.independent.co.uk

Mai multe