Beliema de la Idelyn îşi continuă campania de succes – “Conversaţii intime”

20 iunie 2019   Evenimente

În 2017, Beliema a lansat o serie de filmuleţe cu scopul de a creşte gradul de informare al femeilor despre infecţiile vaginale şi despre rolul şi beneficiile produselor Beliema. Scurt metrajele prezentau 4 personaje ilustrate sub forma unor vagine vorbitoare care abordau, într-o manieră amuzantă, subiecte legate de sănătatea intimă. Acum, după aproape un an, Beliema revine cu noi discuţii controversate şi educative pentru femeile de pretutindeni.

Idelyn este o companie axată pe sănătatea intimă a femeilor cu o gamă complexă de produse. Gama intimă Beliema de la Idelyn oferă susţinerea completă în infecţiile vaginale provocate de ciuperci şi bacterii.

Beliema, brandul care are o gamă complexă de produse ce contribuie la stoparea candidozei şi a bacteriilor vaginale, are misiunea de a desfiinţa subiectele tabu legate de sănătate intimă şi de a încuraja femeile să vorbească liber, fără ruşine, despre sistemul lor reproducător.

Un studiu demonstrează că 60% dintre femeile care se confruntă cu o infecţie vaginală, aleg să se trateze pe cont propriu, iar doar o treime dintre acestea ajung la medic după un tratament nereuşit cu produsul ales.

Această campanie s-a născut ca o necesitate în urma unui studiu realizat la nivel regional conform căruia până la 67% dintre femeile care prezintă simptome de vaginită bacteriană, încep să se autotrateze cu orice produs fungic. Cotinuând misiunea primei campanii, Beliema vrea să aprofundeze cunoştinţele femeilor şi vine cu o continuare a scurt metrajelor. Odată cu noua campanie, Beliema introduce şi un nou personaj, pe doamna doctor ginecolog – Gina. Alături de ea apare şi Vrabiutza, cu care discută noi subiecte despre sănătatea vaginală şi căreia îi răspunde la toate curiozităţile pe care aceasta le are. Cu o serie de filmuleţe de o durată scurtă şi cu mesaje clare, noua campanie doreşte să continue înlăturarea îndoielilor şi incertitudinilor pe care femeile le-ar putea avea. Un alt pas îndrăzneţ pe care brandul Beliema şi-l asumă este acela de a-şi continua misiunea de a pune capăt dezinformării şi de a ajuta femeile să îşi înţeleagă propriul corp.

Conţinutul este disponibil pe site-ul oficial al brandului - https://www.idelyn.ro şi pe canalul de YouTube – Idelyn RO.

Mai multe