Bijuterii romantice pentru femei pasionale

30 ianuarie 2013   Evenimente

Brandul de bijuterii Tamara Design lansează colecţia „In the mood 4 Valentine's: Love 2 Love”, o sinteză a celor mai romantice bijuterii din cele patru colecţii.

Noua colecţie aduce în prim plan o line coloristică diversă,cu accent pe nuanţe vii şi strălucitore,dar şi bijuterii în culori estompate care permit focalizarea atenţei asupra formei.

Cristalele swarovsky montate în baie de bronz şi pietrele semipreţioase montate în argint sunt menite să scoată în evidenţă femeia puternică,dar pasională şi conştientă de propria feminitate.

“Am pornit de la premisa că femeile trebuie să fie autentice şi să îşi poată exprima liber şi clar sentimentele,gândurile şi opiniile. Astfel,am conceput o colecţie dedicată dragostei,care să exprime  în acelaşi timp nevoia de afecţiune şi de recunoaştere a femeii puternice“,afirmă designer-ul liniei MY Tamara.

Aceasta este cea de a doua colecţie lansată de Tamara Design în acest an,după linia de bijuterii unicat MY Tamara-Expressing Femininity,expusă în premieră la Amsterdam,în cadrul celei de a 38-a ediţie a expoziţiei de bijuterii Grand Gala de GL.

Mai multe informaţii AICI.

Mai multe