Blugii vechi, în combinaţii noi

25 februarie 2017   Evenimente

Îi ai de multă vreme, i-ai purtat în ţinute care mai de care mai interesante şi nu vrei să te desparţi de ei. Fii fără grijă! Îmbracă în continuare blugii preferaţi, asortându-i cu piese moderne.

Bluze cu detalii

Volanele şi fundele transformă cu uşurinţă cele mai comune bluze într-unele romantice şi femine. Nu te feri nici de piesele cu fermoare în locuri neaşteptate,cu tăieturi asimetrice sau cu umeri din material ce creează volum. Asociază-le cu blugi strânşi pe şolduri,care se continuă pe drept,şi cu încălţăminte cu toc. Ţine cont doar ca bluzele să treacă de talie.

Bluză,Bershka,69,90 lei

Bluză,H&M,59,90 lei

Bluză,mangooutlet.com,69,90 lei

Bluză,mangooutlet.com,70 lei

Citeşte şi:Cum să porţi blugii negri

Cămăşi cu broderii

Fie că sunt colorate sau în dungi,împodobite cu motive vegetale în nuanţe intense sau animale,cămăşile cu astfel de cusături în relief se potrivesc cu blugi de la foarte strâmţi la foarte evazaţi. Poartă-le băgate în pantaloni,marchând talia cu o curea.

Cămaşă,Zara,39,90 lei

Cămaşă,Stradivarius,99,99 lei

Un pulover sau cardigan

O pereche de încălţări cu talpă joasă şi un pulover larg,alături de o pereche de blugi cu talia joasă compun o ţinută la modă. Poţi să înlocuieşti puloverul cu un cardigan. Îmbracă pe dedesupt un tricou cu gulerul în V.

Pulover,mangooutlet.com,39,90 lei

Citeşte şi:Ce poţi face din blugi vechi

Ai în şifonier o pereche de blugi prespălaţi? Combină-i cu o bluză în dungi,cu guler bărcuţă şi o pereche de botine cu toc. Vei obţine o ţinută cu şic franţuzesc.

Bluza sport este acum considerată o piesă în tendinţe. Asorteaz-o cu o pereche de blugi rupţi.

Mai multe