Cămaşa de blugi: 5 idei de a o purta vara

22 mai 2015   Evenimente

Cămaşa de blugi este o piesă vestimentară care poate fi purtată chiar şi în sezonul cald. Poate fi asortată cu uşurinţă, în funcţie de stilul vestimentar pe care vrei să îl adopţi. Iată sugestiile noastre.

Cu o fustă cu imprimeu

Ca să obţii un look casual-chic,poţi opta pentru o cămaşă de blugi decolorată,pe care să o asortezi cu o fustă cu imprimeu. Această ţinută este potrivită atât pentru o ieşire în oraş cu fetele,cât şi pentru o întâlnire amoroasă.

Cu o pereche de blugi

Da,poţi asorta cămaşa de blugi cu o pereche de jeanşi,însă trebuie să ţii cont că cele două piese vestimentare trebuie să fie nuanţe diferite de albastru. Astfel,vei obţine o ţinută casual de zi,potrivită atât pentru serviciu,cât şi pentru ieşiri în oraş.

Cu o pereche de pantaloni stretch

Dacă vrei să-ţi scoţi ţinuta din anonimat şi să faci furori,poartă o cămaşă de blugi prespălată cu o pereche de pantaloni stretch,de preferat albi. Ca accesorii,poţi opta pentru o pereche de sandale într-o nuanţă neutră şi pentru o geantă cu animal print.

Cu o rochie vaporoasă

În zilele călduroase de vară,oricine simte nevoia să îmbrace haine lejere,cât mai răcoroase. Pentru a obţine un look feminin optează pentru o rochiţă vaporoasă,peste care să porţi o cămaşă de blugi. Completează-ţi ţinuta cu o pereche de sandale confortabile şi o geantă de dimensiune medie.

Cu o pereche de pantaloni cu print floral

Imprimeul floral este la modă în acest sezon,aşa că nu te sfii să porţi o pereche de pantaloni stretch,cu print floral. Asortează pantalonii cu un top,iar pe deasupra lui poţi purta o cămaşă de blugi,mai ales dacă alegi să porţi ţinuta în serile răcoroase de vară.

Credite foto:fashionsy.com.

Mai multe