Când constructorii auto fac haine: iată colecţia primăvară-vară Lamborghini!

15 februarie 2018   Evenimente

Armani, Gucci, Dolce&Gabbana şi… Lamborghini. Constructorul de maşini sport lansează colecţia masculine primăvară-vară. Şi ce sexy ni se par dintr-odată hainele!

Cel mai accesibil tricou din colecţia Automobili Lamborghini costă 70 de dolari. O eşarfă, în jur de 160. Dacă vrei blugi, discutăm de sute de dolari. Şi o geacă de piele care ar merge perfect cu blugii tăi scumpi: puţin peste 1.200 de dolari. Pleci în vacanţă? Îţi trebuie o geantă de voiaj. Încă 1.000 de dolari.Dacă ai vreo preferinţă pentru unul dintre modelele producătorului auto, poţi cumpăra haine Huracan, Aventador sau chiar Urus, deşi SUV-ul abia se află în drum spre showroom-uri. În clipul promoţional, Lamborghini arată un Huracan Spyder şi un Aventador S, care evident, se asortează cu hainele produse de casa de modă a companiei, fie că alegi ceva casual sau o linie elegantă, clasică.

Evident, te asortezi uşor cu vreo 600 – 700 de… nu dolari, ci cai putere! Cu orice te îmbraci, trebuie să ai grijă. Huracan-ul din imagini ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar Aventador-ul în numai 2,9. Aşa că trebuie să ai grijă să nu te tragă curentul!

Mai multe