Cardiganul, must-have-ul toamnei

25 august 2016   Evenimente

Cum zilele trec foarte repede, este timpul să revenim la garderoba de toamnă. În plus, cu dimineţile sunt mai reci, este nevoie să luăm peste cămaşă sau tricou o bluziţă sau un cardigan, care este un must-have pentru perioada imediat următoare.

Iată cum se poartă cea mai la modă piesă vestimentară a toamnei:

Cardiganul poate fi găsit în atât de multe modele,culori şi stiluri,de aceea poate fi parte din ţinuta zilnică. Îl poţi lua pentru a completa stilul casual,dar şi atunci când vrei să facă parte din ţinuta elegantă sau office.

Îmbracă perechea preferată de blugi skinny şi un top alb sau negru simplu peste care îţi iei cardiganul,sau îl poţi lua la ţinuta formată dintr-o rochiţă casual şi la care încalţi o pereche de cizme. Posibilităţile de purtare a acestui articol vestimentar în această toamnă sunt destul de versatile,de aceeea,alege-le pe cele care îţi plac şi ţi se potrivesc.

Pentru că poate fi luat la aproape orice piesă vestimentară,cardiganul este preferat în zilele reci de toamnă. În plus,se găseşte în foarte multe culori,simple sau cu modele interesante. În timp ce cardiganele colorate şi simple pot fi stilizate cu unele topuri sau rochiţe cu imprimeuri,cele cu modele vor arăta foarte bine în combinaţie cu rochiile,fustele sau bluzele simple,colorate.

În afară de model şi culoare,cardiganul variază în stil. Poate avea o dimensiune normală sau poate fi supradimensional. Pentru a avea succes atunci când îmbraci un cardigan,cheia constă în menţinerea unui echilibru în ţinută. Un echilibru poate fi atins atunci când,de exemplu,ţinuta este formată dintr-o pereche de blugi skinny,un top sau un tricou şi pe deasupra iei un cardigan supradimensional,sau poate fi purtat peste o rochiţă. În plus,blugul este prietenul cardiganului.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe