Catifeaua, un lux la îndemână

18 februarie 2017   Evenimente

Purtată pe vremuri de capetele încoronate şi de nobilime, catifeaua este din nou la modă. Poartă hainele din această ţesătură atât la evenimentele elegante, cât şi la cele mai puţin pretenţioase!

Rochia de catifea,în tendinţe

Dintre toate piesele din catifea la modă,rochia este cea mai sofisticată. Pentru a nu o pune în umbră atunci când o îmbraci,optează pentru accesorii (geantă sau bijuterii) într-o singură culoare,fără detalii. În acest sezon,se poartă modelele simple,eventual,încadrate de o curea în talie. Indicat este să nu asociezi simultan mai multe piese din acelaşi material.

Rochie,Reserved,79,90 lei

Rochie,fashiondays.ro,199 lei

Rochie,lcwaikiki.com,119,90 lei

Optează pentru pantaloni de catifea coloraţi

În nuanţe de galben-muştar,maro,roşu sau albastru,în magazine găseşti o ofertă interesantă în materie de pantaloni din catifea. În ţinutele de zi,se potrivesc cel mai bine cu jachete din reiat. Seara,asortează-i cu o bluză din dantelă sau satin. Pentru că pot încărca vizual silueta,evită-i dacă nu eşti mulţumită privind modul în care se aşază pe tine.

Pantaloni,H&M,94,90 lei

Pantaloni,H&M,46,90 lei

Fusta din catifea,la mare căutare

Fie că e cu pliuri sau dreaptă,fusta din catifea se asortează cu un pulovăr tricotat sau cu o cămaşa de acceaşi culoare-sau într-o nuanţă contrastantă.

Fustă,H&M,47,90 lei

Mai multe